Otteluennakko: Ilves - VPS | Liigacup

E_l4NmjQ

Liigacupin toinen kierros käynnistyy tulevana lauantaina, kun VPS matkaa Tampereelle kohtaamaan uudistuneen Ilveksen. VPS matkaa kohti Ilves-ottelua voitetun avauskierroksen ottelun jälkeen.

 

Vepsu aloitti Liigacupin upeasti voittamalla derbyvastustajansa SJK:n lukemin 2-1. Vuoden ensimmäinen taistelu Pohjanmaan herruudesta ratkesi vaasalaisille vaiherikkaan ottelun jälkeen, ja maalinteossa Raidalta avauskierroksella onnistuivat Josep Nuorela sekä Samu Alanko. 

 

VPS:n valmentaja Henri Sillanpää näki SJK-ottelussa paljon hyvää, vaikka Raidalla onkin vielä pitkä matka edessään kehityksen suhteen.

- SJK-ottelu oli meille tälle kalenterivuodelle vasta toinen pelimme. Näimme juuri niitä asioita pelissämme, mitä olemme käyneet läpi. Vaikka olemme saaneet luotua peliimme paljon hyviä asioita, matkaa on silti paljon edessämme.

- SJK-ottelun päälle on hyvä lähteä kehittämään peliämme, ja aina on hienoa voittaa otteluita, sillä se luo aina uskoa ja luottamusta tekemiseemme, Sillanpää toteaa.

 

SJK-ottelussa Vepsun kannattajat näkivät myös uusia kasvoja kentällä. Sillanpää kertoo joukkueen rakenteen muuttuneen viime kaudesta, ja seura etsiikin parhaillaan uusia vahvistuksia kentälle.

- Joukkueemme rakenne on muuttunut hieman. Riveistämme on poistunut muutamia pelaajia, ja ryhmän vahvuuteen etsitään uusia vahvistuksia. Hyökkäyspään pelaajat ovat meille tällä hetkellä akuutimmat hankintakohteet. Meillä on kuitenkin hyvä runko, ja teemme hyvin töitä nykyisten pelaajiemme kanssa, Sillanpää huomauttaa.

 

Lauantaina vastaan asettuva Ilves on uudistunut viime kaudesta merkittävästi, ja joukkuetta tähdittää uusi valmennus sekä uudet pelaajahankinnat. Sillanpää odottaa mielenkiinnolla Ilveksen kohtaamista, ja kertoo joukkueen olevan selvä haastaja tulevalla kaudelle mm. HJK:n kokoisille Suomi-jalkapallon jättiläisille.

- Ilves on panostanut tulevaan kauteen hienosti, ja joukkue lähtee selvästi haastamaan HJK:ta tulevalla kaudella. Kesälle olosuhteet ovat myös mahtavat uuden Stadionin suhteen. Harmiksemme emme pääse vielä lauantaina sinne pelaamaan.

- Joukkueessa on paljon uusia hyviä pelaajia sekä uusi valmennus. Tampereella ollaan vahvasti uuden äärellä, ja mielenkiinnolla odotamme, minkälainen Ilves asettuu lauantaina meitä vastaan. Mielenkiintoista on myös nähdä, miten Ilves lähtee rakentamaan omaa toimintaansa tulevalla kaudella, Sillanpää pohtii.

 

Sillanpään mukaan joukkue on hyvässä vireessä ja valmis kohtaamaan Ilveksen. Joukkue on treenannut ulkona, ja ryhmän valmistautuminen ei ole poikkeanut rutiininomaisesta toiminnasta.

- Valmistaudumme viikolla normaaliin tapaan, ja olemme päässeet treenaamaan hyvissä olosuhteissa ulkona. Olemme käyneet läpi perusjuttuja, kuten puolustuspelaamista ja pelinavausta. Olemme valmiita lauantain otteluun, Sillanpää kertoo.

 

Muista suunnata katseesi Ruudun palveluun lauantaina 3.2. kello 14:45, kun VPS pelaa seuraavan Liigacupin ottelunsa Tampereen Pirkkahallissa Ilvestä vastaan!

 

 

Ilves - VPS

 

Liigacup

 

Tampereen messu- ja urheilukeskus (Pirkkahalli), Tampere

 

3.2.2024 kello 14.45

 

Otteluraportti: Ilves - VPS | Liigacup
Savio ei jatka Vepsussa
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio