Otteluennakko: FC Inter - VPS | Veikkausliiga

intervps

VPS suuntaa perjantaina kohti Turkua, kun se valmistautuu kohtaamaan FC Interin illan ottelussa. VPS hakee voitolla kolmen ottelun mittaisen tasapeli-jakson katkaisemista.

 

Viimeiset kolme kierrosta ovat olleet Vepsulle haastavia pistejakojen suhteen. Kolmen pelin aikana Raita on onnistunut maalinteossa vain kahdesti, eikä joukkueen tehokkuus ole harmittavasti ollut vaadittavalla tasolla hyökkäyskolmanneksella, vaikka ajoittain laadukkaat maalipaikat ovat olleet lupaavia. Yhden pisteen kierroksista huolimatta VPS on edelleen sarjan jaetulla kärkisijalla yhdessä KuPSin ja HJK:n kanssa 25 pisteen voimin. VPS matkaa perjantaina Turkuun vieraskentälle aikeinaan katkaista tasapeliputki voitolla FC Interia vastaan. Vastaan asettuva Inter on tehnyt maltillista nousua ahdingostaan sarjan viimeisiltä sijoilta, ja toistaiseksi turkulaiset majailevat sarjan yhdeksännellä sijalla 12 pisteen kera.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela uskoo Interin olevan itsevarmempi mitä joukkueiden viime kohtaamisessa Vaasan Hietalahdessa. Vepsun vaikeammalle jaksolle puolestaan Nuorela ei kuitenkaan anna ainakaan vielä sen suurempaa huolenaihetta.

- Interin itseluottamus on varmasti parempi nyt mitä viimeksi kohdatessamme, sillä alkuun heillä oli vaikeaa. Pelillisesti Inter on kuitenkin mielestäni pelannut hyvin alkukaudesta asti. He kuitenkin lähtevät perjantain matsiin hieman rennommalla fiiliksellä mitä viimeksi, koska joukkue on saanut muutaman hyvän tuloksen viime aikoina.

- Suomen Cupista putoamisen lisäksi liigassa olemme pelanneet kolme tasuria peräkkäin, joten ehkä se on ollut vähän mollivoittoista, vaikka emme sarjassa ole hirveästi hävinneetkään. Kolme tasapeliä peräkkäin voi kuulostaa katastrofilta, koska olemme olleet sarjan kärkipaikoilla koko kauden ajan. Hassu tilanne, Nuorela hymyilee.

 

Nuorela kertoo, että kokoonpanoon on odotettavissa muutamien pelaajien paluuta. Nuorelan mukaan joukkue on valmistautunut perjantain ottelua varten pitkälti panostaen oman pelin harjoittamiseen, ja kohtaa Interin laadukkaalla ryhmällä.

- Positiivista on se, että saamme todennäköisesti pelaajia takaisin kokoonpanoomme, joten loukkaantumisten suhteen tilanne on ihan hyvä. Muutamia on edelleen pois, mutta poisputoamisia on aina. Tällä hetkellä näyttää, että Pedro Justiniano sekä Prosper Ahiabu ovat käytettävissä. Myös Joonas Vahteran paluu alkaa näyttämään hyvältä.

- Pyrimme saamaan perjantaina hyvän vireen päälle. Uskomme kovasti omaan tekemiseemme, emmekä ole muuttamassa mitään radikaalia, Nuorela tuumaa.

 

Viialan pommittajana tunnettu hyökkääjä Kalle Multanen oli lähes koko viime kauden sivussa loukkaantumisen takia, mutta tällä kaudella Vepsun kliininen maalinsylkijä on viimein päässyt takaisin kentälle. Vielä isompaa roolia joukkueessa kaipaava Multanen lähtee ryhmänsä kanssa itsevarmana Turkuun kohtaamaan FC Interin.

- Hyvillä fiiliksillä siitä, että olen päässyt mukaan kokoonpanoon viime kauden loukkaantumisen jälkeen. Tottakai haluaisin pelata vielä enemmän ja auttaa joukkuetta enemmän, mutta olen silti positiivin fiiliksin. Olen mielestäni pystynyt aina tuomaan jotain, kun olen päässyt kentälle.

- Vepsu tuo kolme pistettä Vaasaan, koska olemme parempi joukkue. Silti Inter on laadukas joukkue, joka prässää voimakkaasti laadukkailla pelaajilla. Uskon silti, että kykenemme hallitsemaan sen ja voittamaan, Multanen summaa.

 

 

VPS matkaa perjantaina 28.6. vieraskentälle Turkuun, kun se kohtaa FC Interin Veritas Stadionilla kello 18:00. Ottelu on katsottavissa suorana Ruutu+ palvelusta!

 

 

FC Inter - VPS

 

Veikkausliiga

 

Veritas Stadion, Turku

 

27.6.2024 kello 18:00

Otteluraportti: FC Inter - VPS | Veikkausliiga
Lauri-Eemil Vetrin laina Vasa IFK:ssa päättyy
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio