Otteluennakko: FC Inter 2 - VPS | Suomen Cup

Nyttkuva-2024-06-14-kello-18.44.13

VPS liittyy lauantaina 15.6. mukaan Suomen Cupin viidennelle kierrokselle, kun se kohtaa FC Inter 2:n Turun Veritas Stadionilla. Viidennen kierroksen voittajat etenevät Cupin neljännesvälieriiin.

 

Viime vuonna Raidan matka katkesi Cupissa kuudennella kierroksella, kun voittaja ratkaistiin AC Oulua vastaan rangaistuspotkukilpailussa. Silloin laivastonsiniset olivat Raitaa vahvempia 1-0 lopputuloksella.

 

VPS:n taival Veikkausliigassa on ollut kuluvalla kaudella menestyksekäs joukkueen majaillen ensimmäisiltä kierroksilta asti sarjan kärkisijoilla, ja täten ennakko-odotukset lauantain peliin ovat korkealla. Suomen Cupin voittaja etenee suoraan UEFA:n Konferenssiliigan karsintoihin, ja turnaus etenee perinteisellä ”tulos tai ulos” -menetelmällä, joten pelattavaa riittää jokaisen joukkueen kohdalla. Raita lähtee lauantain otteluun selvänä ennakkosuosikkina FC Inter 2:ta vastaan

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela odottaa lauantain ottelua innolla vaikean IFK Mariehamn -ottelun jälkeen Veikkausliigassa, ja kertoo, ettei Suomen Cupissa tule lähteä otteluihin takki auki.

- Kaikki tietävät, että meidän tulee voittaa. Suomen Cupissa on aina isot panokset, sillä voittaja pääsee tietty Eurooppaan. Me haluamme jatkoon.

- Inter 2 on kuitenkin yllätyksellinen joukkue, joka on pärjännyt hyvin kauden alkupuolella. Emme lähde ottelua kohti läpi huutaen. Suomen Cupissa ei saa lähteä takki auki, vaikka oletusarvo onkin se, että voitamme lauantaina, Nuorela kertoo.

 

Vepsun pitkä Maarianhaminan vierasreissu sekä tulevan keskiviikon yöttömän yön Veikkausliigakierros tulevat vaikuttamaan Nuorelan mukaan lauantain Cup-matsin kokoonpanoihin. Nuorela huomauttaa, että odotettavissa on pelaajien kierrätystä.

- Otteluruuhkasta johtuen tulemme varmasti kierrättämään pelaajia, jonka seurauksena jätkät, jotka eivät ole saaneet paljon peliaikaa, pääsevät näyttämään osaamistaan. Lepuutamme muutamia pelaajia, jotka ovat valmiina Veikkausliigakierrosta varten ensi keskiviikkona. Kokoonpanossamme on hyvä tilanne, ja lähdemme voittamaan pelin vahvalla ryhmällä, Nuorela summaa.

 

VPS kohtaa Suomen Cupissa FC Inter 2:n lauantaina 15.6. kello 19:00. Turun Veritas Stadionilla pelattava ottelu on katsottavissa Ruutu+ palvelusta!

 

 

FC Inter 2 - VPS

 

Suomen Cup

 

Veritas Stadion, Turku

 

15.6.2024 kello 19:00

Otteluraportti: FC Inter 2 - VPS | Suomen Cup
Suomen Cup! Täältä tullaan!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio