Otteluennakko: FC Honka - VPS | Eurolopputurnauksen finaali

011123_honka-vps_ennakko_1920x1080px

VPS:n kausi huipentuu viimein Eurolopputurnauksen finaaliin, kun Raita kohtaa FC Hongan kaksiosaisessa finaalissa. Otteluparin panokset ovat valtavat, sillä voittaja etenee ensi kaudeksi Europpan porteista läpi. 

 

VPS:n huikea loppukausi Veikkausliigassa puhuu puolestaan: 15 ottelun mittainen tappioton putki ja pronssimitali kaulassa. Suoritus on keneltä tahansa kova, mutta Vepsun alkukauden sukelluksen ja sarjajumbona majailemisen jälkeen saavutus on lähes uskomaton. Joukkue on juhlinut pronssimitaliaan railakkaasti, vaikka pääfokuksena on tietysti saavuttaa europaikka 100-vuotisjuhlakaudelle.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela matkaa joukkueensa kanssa innokkaana Espooseen. Vastaan asettuva Honka on Nuorelan mukaan Vepsulle yksi haastavimmista vastustajista.

- Alkuviikko on mennyt normaaleissa merkeissä treenien parissa sekä valmistautuessa Eurolopputurnauksen finaalimatseihin.

- Neljästä mahdollisesta vastustajasta saimme finaaliin meille pahimman mahdollisen vastustajan. Väittäisin, että Honka on näistä joukkueista laadukkain, ja ryhmän vire on ollut huikea loppukaudesta, Nuorela tuumaa.

 

Joukkueet kohtasivat viimeksi Veikkausliigan Mestaruussarjassa syyskuun lopulla, jolloin Raita vei vieraskentältä kotiinsa täydet kolme pistettä 0-3 tuloksella. Nuorela on varma, että Honka haluaa näyttää hampaansa vakuuttavalla tavalla tulevien finaaliotteluiden aikana.

- Viime ottelumme Honkaa vastaan oli meiltä todella hyvä suoritus. Se oli myös meille ensimmäinen kerta pariinkin vuoteen, kun kykenimme Hongan voittamaan, joka oli ns. tärkeä virstanpylväs meille. Honka on todella vaikea vastustaja, emmekä mieti viime tulostamme liikaa. 

- Honka haluaa varmasti näyttää, mihin joukkue kykenee, varsinkin viime ottelun tuloksen jälkeen. Ensimmäinen peli finaalissa on äärimmäisen tärkeä. Tottakai meilläkin on pieni etu sen merkeissä, että pelaamme ratkaisevan ottelun kotonamme. Honka haluaa ja tarvitsee hyvän tuloksen huomenna, Nuorela kertoo.

 

Vikkelästi saapunut talvi saattaa Nuorelan mukaan olla tekijä, jolla saattaa olla suurikin merkitys pelin tahtiin. Vepsu-luotsi kertoo, että Raidan on oltava parhaimmillaan sekä kärsivällinen tulevien koitosten aikana.

- Huomisessa pelissä säällä saattaa olla isokin merkitys. Honka on yksi liigan laadukkaimmista jengeistä pallon kanssa, ja meidän on pystyttävä estämään heidän pelaamisensa ja pelinrakentelunsa. 

- Pelissä tulee olemaan jaksoja, jolloin joudumme puolustamaan pidempään. Puolustamisemme täytyy olla laadukasta, rohkeaa ja yhtenäistä. Meidän on tehtävä ottelusta myös meidän näköinen peli, Nuorela summaa.

 

 

VPS kohtaa Eurolopputurnauksen finaalin ensimmäisessä osaottelussa FC Hongan Espoon Tapiolan Urheilupuistossa. Jos et pääse matkustamaan paikan päälle, voit katsoa ottelun suorana Ruutu+ palvelusta! Kannustetaan yhdessä Vepsu Eurooppaan!

 

 

FC Honka - VPS

 

Eurolopputurnauksen finaali

 

Tapiolan Urheilupuisto, Espoo

 

1.11.2023 kello 18:00

Viekö tie viimein Eurooppaan?
Savio jatkaa Vepsussa!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio