Otteluennakko: AC Oulu - VPS | Veikkausliiga

acouluvps

VPS jatkaa kotona pelaamistaan lauantaina muodollisesti, kun Raita ottelee AC Oulua vastaan Vaasan Lemonsoft Stadionilla vierasottelun merkeissä. VPS pyrkii jatkamaan kauden 2024 taipalettaan voittamattomana, kun taas AC Oulu havittelee ensimmäistä voittoaan kolmen kierroksen jälkeen.

 

VPS on aloittanut kautensa tuloksellisesti loistavasti, ja kolmen ottelun jälkeen joukkueella on kasassa 7 pistettä kahden voiton ja yhden tasapelin voimin. Viime kierroksen dramaattisen Gnistan-ottelun jälkeen VPS vietti hetken aikaa myös sarjan kärkipaikalla, ja joukkueella on taas uusi mahdollisuus nousta sarjakärkeen, mikäli Raita voittaa AC Oulun Hietalahdessa.

 

VPS on viettänyt treeniviikkonsa kylmissä takatalven olosuhteissa. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela toteaa joukkueen treeniviikon sujuneen hyvin haasteista huolimatta, ja kertoo myös muutaman pelaajan palaavan kokoonpanoon loukkaantumisten ja sairastelujen jälkeen.

- Viikko on sujunut ihan hyvin, vaikka meiltä se oli hieman erilainen. Iso määrä joukkueestamme pelasi Akatemiamme kotiavauksessa, jonka seurauksena olemme harjoitelleet viikon pienemmissä ryhmissä. 

- Pedro Justiniano ja Mikko Pitkänen ovat palaamassa kokoonpanoon sairastelun ja loukkaantumisten jälkeen. Muita poissaoloja on kuitenkin tullut parin päivän aikana. Meillä on kuitenkin hyvä tilanne, Nuorela kertoo.

 

Poikkeuksellisesti kotona pelattava vierasottelu on Nuorelan mukaan Vepsulle hyvinkin mieleinen järjestely.

- Kaksi selkeästi erilaista jalkapalloa pelaavaa seuraa kohtaavat huomenna. Ottelun tulee ratkaisemaan se, joka saa pelistä enemmän oman näköisensä. Meidän on pystyttävä viemään Oulua pois heidän mukavuusalueelta, sekä ns. tuhoamaan heidän pallollinen pelaamisensa. Olemme luottavaisia ottelun suhteen.

- Emme tietysti valita siitä, että saamme pelata ”vierasottelumme” kotonamme. Olemme onnekkaita siinä mielessä. Eihän se meidän vikamme ole, että pelaamme ottelun Vaasassa, Nuorela toteaa hymyillen.

 

AC Oulunkin paidassa pelannut VPS-laituri Samu Alanko kertoo odottavansa lauantain peliä innokkaasti. Myös Oulu-fanien kanssa erityisen suhteen omaava Alanko toivoo, että ”kotikannattajat” löytävät tiensä Lemonsoft Stadionille.

- Kokoonpanosta löytyy vielä tuttuja kavereita, ja kohtaan entisen seurani hyvillä fiiliksillä. Toivotaan, että Oulu-faneja saapuu paikalle edes jonkun verran huudattamaan. Kohtaan Oulun ja fanit ainakin hyvillä mielin. En tiedä, onko heillä vielä jotain hampaankolossa, Alanko naurahtaa.

 

Vepsun surinamilaiskärki Gleofilo Vlijter on jo kahden ottelun jälkeen kerännyt osakseen paljon mediahuomiota upean Gnistan-maalin sekä viihdyttävien otteidensa seurauksena. Vlijter kertoo, ettei anna ylistäville sanoille vielä niinkään isoa arvoa, vaan luottaa pitkälti ryhmän kanssa joukkueen pelitapaan.

- Yritän tehdä aina parhaani kentällä. Se on ainoa asia, mitä minä voin tässä vaiheessa tehdä

- Meidän on edettävä ottelussa meidän vahvuuksillamme, ja luotettava itseemme, Vlijter summaa.

 

VPS kohtaa AC Oulun muodollisessa vierasottelussa Vaasan Lemonsoft Stadionilla lauantaina 29.4. Kello 18:30. VPS ei ole mukana ottelun järjestämisessä. Lipunmyynnin otteluun hoitaa AC Oulu.

 

 

AC Oulu - VPS

 

Veikkausliiga

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

27.4.2024 kello 18:30

Otteluraportti: AC Oulu - VPS | Veikkausliiga
Vierasottelu AC Oulua vastaan pelataan Vaasassa
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio