Miika Niemi jatkaa Vepsussa!

Miehet-UUSI-soppari-www-1

VPS on solminut kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Miika Niemen kanssa. Täten Niemi jatkaa Raidassa ainakin vuoden 2025 loppuun.

 

Niemi tunnetaan Vaasassa Vepsu-lojaalina pelaajana, jonka työmoraali ja energisyys kentällä puhuvat puolestaan. 29-vuotias Niemi on kerännyt VPS:n huikealla ja voittoisalla kaudella myös henkilökohtaista menestystä, ja VPS-kasvatti valittiinkin mm. Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen viime elokuussa.

 

Niemi jatkaa Vepsussa iloisin mielin. Niemen alkukausi oli henkilökohtaisesti haastava loukkaantumisten seurauksena, mutta pelivire löytyi viimein kesän aikana, josta seurasi paljon vastuuta kentällä. 

- Hyvät fiilikset jatkosta. Halukkuus jatkosopimuksesta oli molemminpuolinen, joten se on aina hyvä juttu.

- Kausi on ollut erikoinen ja takana on hieno tarina. Alkukauteni meni loukkaantumisten merkeissä, mutta pääsin sopivaan aikaan pelaamaan, kun pelit alkoivat kulkea. Olen tyytyväinen tähän kauteen, Niemi kertoo. 

 

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg kertoo Niemen olevan tärkeä palanen Vepsun puolustukseen.

- Miika on viimeisten vuosien aikana vakiinnuttanut asemansa Veikkausliigassa, ja on profiililtaan pelaaja, joita Vepsussa tarvitaan. Miika antaa aina itsestään kaikkensa ja pitää hyvää huolta omasta harjoittelustaan. Miika on myös VPS:n oma kasvatti, joka monipuolisuutensa vuoksi antaa valmennukselle vaihtoehtoja pelistä toiseen, Lindberg toteaa.

 

Niemen tavoitteena seuraaville kausille on ansaita lisää peliaikaa, sekä menestyä joukkueensa kanssa 

- Tavoitteenani olisi päästä pelaamaan tietysti mahdollisimman paljon, ja auttaa joukkuetta sitä kautta. Haluamme pitää oman paikkamme sarjan kuuden parhaan joukossa ja taistella mitaleista joka vuosi, Niemi tuumaa. 

 

VPS kohtaa Eurolopputurnauksen finaalissa joko FC ...
VPS tähdittää Pallo-Koplan sekä Valioerotuomariker...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio