Lauri-Eemil Vetri jatkosopimukseen Vepsun kanssa - siirtyy loppukaudeksi lainalle Vasa IFK:hon

20230613-VPS-Akatemia---SJK-Akatemia-2-0116

Vepsun maalivahtikolmikon nuorin torjuja Lauri-Eemil Vetri jatkaa Palloseurassa 2025 asti. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2026.

 

Vetri on ollut viime kaudesta lähtien suuressa roolissa Vepsun harjoittelevassa maalivahtikolmikossa, ja on tuonut joukkueen kolmikon keskuuteen yhä lisää kilpailua. Vetri torjui Vepsun paidassa viime kaudella yhden Veikkausliiga-ottelun, joka päättyi Vepsun suvereeniin voittoon FC Hakaa vastaan Lemonsoft Stadionilla lukemin 4-1. Loistavana torjujana tunnettu Vetri esiintyi viime kaudella VPS Akatemian paidassa ykkösmaalivahtina vakuuttavin näytöin.Nuori torjuja on tyytyväinen solmittuun jatkosopimukseen, ja kertoo luottamuksen olevan korkealla molempien osapuolien kesken.
- Olen iloinen jatkosopimuksesta, ja hienoa, että voin jatkaa hyvin sujuneen vuoden jälkeen vielä yhden ainakin kauden Vepsussa. Pidempi jatko antaa tietynlaista rauhaa tekemiseen, kun ei tarvitse miettiä missä pelaa ensi kaudella. Se myös kertoo luottamuksesta minuun seuran puolesta.
- Toisaalta asiat eivät sinänsä muutu Vepsun puolella miksikään, vaan yhtälailla edelleen tehdään töitä ja kilpaillaan muiden maalivahtien kanssa.

 

"Hän tarvitsee tässä vaiheessa lisää pelejä kehittyäkseen"

 

Koska seuran ja Vetrin yhteinen tavoite on kehittää nuorta maalivahtia optimaalisesti, Vetri siirtyy loppukaudeksi lainalle Vasa IFK:hon. Nuori rovaniemeläislähtöinen maalivahti jatkaa silti taustalla Vepsun kanssa harjoittelua.

 

Vetri kertoo lainan motiiviksi halun pelata kilpailullisia pelejä, jotka auttavat häntä kehittymään kauden aikana.
- Hyvät fiilikset myös siitä, että saimme lainan järjestymään. Täten pääsen pelaamaan hyviä ja kilpailullisia Ykkösen matseja. Kun joukkue vielä löytyi samasta kaupungista, se helpotti järjestelyjä ja harjoittelua todella paljon. Pystyn täten treenata myös Vepsun kanssa.
- Tavoitteenani on pelata paljon ja kehittyä itse siinä samalla laadukkaasti. Haluan auttaa VIFK:ia parhaani mukaan lainan ajan, Vetri tuumaa.

 

VPS:n urheilujohtaja Petri Vuorinen kertoo Vetrin jatkavan Vepsun kanssa harjoittelua, ja osapuolten yhteinen tavoite on nuoren maalivahdin optimaalinen kehitys.
- Koko valmennus on tyytyväinen Laurin työhön ja tulevaisuus näyttää hyvältä hänen kohdallaan. Hän tarvitsee tässä vaiheessa lisää pelejä kehittyäkseen, ja nyt hän pääsee taistelemaan peliajasta Vasa IFK:hon. Tämä on kehittymisen kannalta hyvä ja tärkeä seuraava askel. Lauri jatkaa samanaikaisesti meillä harjoittelua viikottain. Maalivahtivalmentaja Vesa Kumpula ja valmennus suunnittelee kuukausiohjelman Laurille, Vuorinen kertoo.

Lauantain 27.4. Veikkausliigan ottelu AC Oulu – VP...
Prosper Ahiabu sekä Antonio Almén jatkavat Vepsuss...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio