Lauri-Eemil Vetri jatkaa Vepsussa!

Miehet-jatkosoppari-www-2

VPS on lunastanut Lauri-Eemil Vetrin sopimukseen kuuluneen vuoden option seuraavasta kaudesta. Täten Vetri jatkaa Raidassa ainakin vuoden 2024 loppuun.

 

Loistavana torjujana tunnettu Vetri on lunastanut upeasti paikkansa Vepsun maalivahtikolmikossa, ja tehnyt jopa voittoisan Veikkausliiga-debyyttinsä kuluvalla kaudella FC Hakaa vastaan. Vetri on ollut myös olennainen osa VPS Akatemian menestyksekästä kautta pelaten 17 ottelua avausroolissa.

 

Vetri jatkaa Vepsun maalivahtikolmikossa yhdessä Teppo Marttisen sekä Jonathan Viscosin kanssa positiivisin miettein. Kausi on ollut Vepsulle menestyksekäs, ja samalla aikaa joukkueen maalivahtikolmikon kehitys on ollut nousukiitoista. Kolmikon keskinäinen terve kilpailullisuus on auttanut Vetriä myös kehittymään monella eri osa-alueella.
- Fiilikseni ovat tottakai hyvät, ja on hienoa, että pääsemme jatkamaan ainakin vielä ensi vuoden hommiamme täällä. Meillä on hyvä projekti meneillään maalivahtiemme kanssa, ja joukkueena jo varmistimme tälle kaudelle pronssin, joten kokonaisuudessaan kaudesta on hyvät fiilikset.
- Tepon ja Jonathanin kanssa työskentely on vaikuttanut positiivisesti kehitykseeni. Olemme päässeet hyvään tilanteeseen, jossa kaikki puskemme toisiamme eteenpäin. Positiivinen ilmapiiri on säilynyt koko kauden ajan, ja yhteistyömme on toiminut hyvin, Vetri ylistää.

 

Vetri teki Veikkausliiga-debyyttinsä Vaasan Lemonsoft Stadionilla FC Hakaa vastaan 23. heinäkuuta, josta nuori rovaniemeläislähtöinen maalivahti otti myös vyölleen ensimmäisen voittonsa sarjassa lukemin 4-1. Liigadebyyttiään Vetri muistelee lämmöllä.
- Debyytistäni on pelkkiä hyviä muistoja, ja olihan se mahtavaa päästä debyytti tekemään voitokkaasti. Peli ei olisi voinut oikeastaan paremmin mennä, Vetri kertoo.

 

Vetri on asettanut itselleen henkilökohtaisia tavoitteita ensi kaudelle, joihin kuuluu mm. suuremman peliajan lunastaminen Veikkausliigassa. Vetri haluaa myös panostaa muihin tehtäviinsä joukkueen sisällä entistä enemmän.
- Tavoitteeni on päästä tietysti pelaamaan Veikkausliigassa. Jos peliaikaa ei tule, tavoitteeni on haastaa muita joukkueemme maalivahteja mahdollisimman paljon, ja kehittää siinä samalla itseäni sekä muita, Vetri toteaa.

 

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg kertoo Vetrin olevan loistava esimerkki kovalla työnteolla kehittyvästä nuoresta pelaajasta, jonka potentiaali lupailee isoista asioista.
- Laurin kehittymisprosessi etenee, ja on hienoa nähdä tulevan pre-seasonin aikana, kuinka isoja askeleita Lauri ottaa taas eteenpäin. Hänen harjoittelumotivaationsa toimii hyvänä esimerkkinä kaikille nuorille pelaajille, kuinka määrätietoisella työnteolla mennään eteenpäin.

 

VPS-hyökkääjä Justus Lehto toipuu sydänoperaatiost...
Australialaishyökkääjä Asad Kasumovic testijaksoll...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio