KOMMENTIT SJK-VPS OTTELUSTA

20220224-133643raportti_www-

KOMMENTIT SJK-VPS OTTELUSTA 

Eilen 23.2. Vaasan Palloseura matkusti Seinäjoelle. SJK-VPS ottelu pelattiin Seinäjoen Wallsport areenalla kello 18 alkaen. Ottelu päätti Liigacupin lohkovaiheen.

Päävalmentaja Jussi Nuorelan kommentti ottelusta:

- Pelistä jäi todella hyvä fiilis lukuun ottamatta viimeistä 20 minuuttia. Siihen asti oltiin pelissä todella hyvin mukana. Tulos tietysti harmittaa, eikä kerro ihan koko totuutta. 

- Oltiin ensimmäisellä jaksolla todella hyvin pelissä mukana, pystyttiin puolustamaan aktiivisesti, pystyttiin pitämään SJK aika hyvin maalipaikoista pois, kun hyökättiin pystyimme luomaan maalipaikkoja useampi. Pelin ollessa 0-1 meillä oli paikka tehdä 0-2, sitten todella harmillisesti heidän 1-1 tasoitusmaali itse sählättiin, ja päästettiin SJK peliin mukaan ilmaiseksi. 

Tämänkin jälkeen meillä oli paikkoja saada peli 1-2 tilanteeseen, sitten heidän tehdessä 2-1 maali, meillä oli tokan puoliajan alkuun paikkoja tasoittaa peli 2-2 tilanteeseen, mutta SJK:n tehdessä 3-1 maali, meidän peli repsahti. Tämän jälkeen ruvettiin vaihtamaan pelaajia, ja viimeinen 20 minuuttia oli sekavaa pelaamista. 

- Ilman muuta isona miinuksena, ettemme pystyneet tekemään kuin yhden maalin. Näiltä paikoilta olisi pitänyt pystyä tekemään vähintäänkin kaksi maalia. Toisena miinuksena SJK:n kaksi viimeistä maalia päästettiin erikoistilanteista, kummatkin kulmapotkuista. Tämä on semmoinen asia mikä jatkossa pitää pystyä pelaamaan paremmin. 

- Kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen ekaan reiluun tuntiin, ja niin kuin sanoin hyökkäsimme todella tehokkaasti, ja pääsimme paljon maalipaikoille.


Ottelussa maalin tehnyt Aleksi Pahkasalo:

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä tosi hyvää tekemistä, aktiivista prässiä, luotiin paikkoja, mentiin johtoon, ja saatiin pidempiä pallonhallintajaksoja. Mahdollisuuksia lisämaaleihin oli. Maalintekotilanteissa meidän pitää olla kliinisempiä.

- Tämän ottelun päästetyt maalit olivat pettymys, erikoistilanteista ja väärinymmärryksistä johtuvia maaleja joita ei tällä tasolla saisi tapahtua. Hyvä opetus meille ja vaikka tämä kilpailu ei ole tämän vuoden tärkein niin tappio derbyssä motivoi tekemään vaan entistä enemmän töitä treenikentällä.KuPS-VPS harjoitusottelu
Pohjanmaan derby SJK-VPS

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio