Kalle Multanen ja Riku Jääskä sivussa pidemmän aikaa

VPS:n sairastuvan miehitys kasvaa. Tällä kertaa kyseessä on valitettava kolaus joukkueen hyökkääjistöön.

Kalle Multanen ja Riku Jääskä siirtyvät pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle Joonas Vahteran seuraksi. Kaksikko on toistaiseksi poissa arvion mukaan kuukausia. Pelaajien tapauksia tutkitaan paraikaa, ja uudet arviot tilanteista annetaan kesäkuussa. Tarkkaa tietoa Multasen ja Jääskän paluun ajankohdasta ei vielä ole.

Multanen avasi tilannettaan Instagram postauksessaan.
- ”Tää kausi on hyvin todennäköisesti mun osalta ohi. Oon kevään aikana joutunut pelaan kipujen kanssa, jotka jälkeenpäin mietittynä on ollut kovempia, kuin mitä oon suostunut itselleni myöntään.”

- ”Magneettikuvista paljastuikin tilanteen vakavuus. Toukokuussa edessä on leikkaus, jossa joudutaan operoimaan molemmat jalat. Sen jälkeen tiedossa on kuukausien kuntoutus. Kuntoutus tulee varmuudella olemaan pitkä, eikä tarkkaa tietoa paluun ajankohdasta ole. Sen kuitenkin tiedän, että palaan. En oo tehnyt vielä viimeistä maaliani”, Multanen lohduttaa kannattajia.

Multanen ja Jääskä kuuluvat VPS:n hyökkäyksen aivainpelaajiin. Loukkaantumiset ovat tällä kaudella hyökkäyskolmanneksella haasteita kohdanneelle Vepsulla valitettava uutinen. VPS on kärsinyt alkukaudesta lähtien kokoonpanopuutoksista sairastelukierteiden ja loukkaantumisien merkeissä. Joukkue on kuitenkin poissaoloista huolimatta osoittanut suoriutuvansa hyvin kokoonpanosta löytyvän laadun ja syvyyden avittamana.

Otteluennakko: AC Oulu – VPS | Veikkausliiga
Otteluraportti: VPS - IFK Mariehamn | Veikkausliig...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio