Jussi Nuorela valittu Veikkausliigan lokakuun valmentajaksi – Kuukauden joukkueessa kolme VPS:n pelaajaa!

kkn-joukkue-postaus-1

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela on valittu Veikkausliigan lokakuun valmentajaksi. Tämän lisäksi lokakuun joukkueeseen valittiin VPS:n pelaajista Juhani Pikkarainen, Tyler Reid ja Riku Jääskä.

VPS pelasi lokakuussa peräti seitsemän ottelua. Jussi Nuorela johdatti Vepsun lokakuussa eurolopputurnaukseen, jossa kaatuivat FC Inter ja AC Oulu, ennen kuin joukkue taipui kaksiosaisessa finaalissa lopulta FC Hakalle. Kaikkiaan VPS kirjasi lokakuun otteluista viisi voittoa, yhden tasapelin ja yhden tappion.

Riku Jääskä teki lokakuussa todellisen läpimurtonsa Veikkausliigatasolla. Lokakuun aikana hän viimeisteli kaksi maalia. Näistä jälkimmäinen oli voittomaali AC Oulua vastaan, joka vei Vepsun eurolopputurnauksen finaaliin. Wingbackin paikalla molempiin suuntiin loistavasti pelannut Tyler Reid tarjoili lokakuun aikana neljä maalisyöttöä, jonka lisäksi hän viimeisteli yhden maalin. Juhani Pikkarainen taas oli tärkeässä osassa VPS:n kolmen topparin linjaa, ja hän pelasi lokakuussa täydet minuutit yhtä välistä jäänyttä ottelua lukuun ottamatta.

Käy katsomassa loput kuukauden joukkueeseen valitut pelaajat täältä!

Riku Jääskä jatkaa Vepsussa!
Kutsu VPS:n päättäjäisiin!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio