Harry Sawyer ei jatka Vepsussa

IMG_9436

Keskikesän australialaisvahvistus Harry Sawyer ei jatka joukkueen vahvuudessa ensi kaudella. Sawyerin sopimukseen sisältynyt optio seuraavasta kaudesta on jätetty käyttämättä yhteisymmärryksessä. Syynä Sawyerin lähdölle ovat australialaishyökkääjän mukaan henkilökohtaiset syyt jalkapallon ulkopuolella. Sawyer pelasi upean kauden Vepsussa ollen tärkeä avainpelaaja joukkueen hyökkäysparissa. 12 pelatussa ottelussa Sawyer keräsi vyölleen 3 maalia ja 4 syöttöä.

 

Sawyer kertoo lähdöstään haikein mielin, ja kiittää seuraa päätöksensä tukemisesta.

- Joudun jättämään seuran henkilökohtaisista ja perheeseeni liittyvistä terveydellisistä syistä. Perheeni tarvitsee tällä hetkellä elämään vakautta, jota en voi täällä tähän hätään saavuttaa. 

- Seura on ollut uskomattoman ymmärtävä sekä arvostava tilanteeni suhteen, ja tukenut minua asian kanssa koko ajan. Tilannetta ei olisi voitu hoitaa paremmin, josta olen erittäin kiitollinen.

 

Sawyer kertoo tehneensä elinikäisiä ystävyyssuhteita seurassa, ja kokeneensa ennennäkemättömiä asioita joukkueen mukana.

- Aikani Vaasassa ei olisi voinut mennä paremmin. Minut toivotettiin upeasti tervetulleeksi, ja olen kokenut kaikkea mahdollista Vepsussa. Hauskaa ajatella, että en ole ollut missään Vepsussa pelaamissani otteluissa kertaakaan edes häviöllä. 

- Arvostan joukkueen valmentajia äärettömän paljon, ja tein täällä elinikäisiä ystäviä. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa seurasta, seuran taustoista tai joukkueesta, Sawyer ylistää.

 

Vepsun kolossihyökkääjä kertoo nauttineensa ajastaan Vaasassa, mutta huomauttaa päätöksensä olevan väistämätön olosuhteisiin nähden.

- Nautin ajastani täällä todella paljon, ja toivon, että paluuni seuraan olisi jossain vaiheessa mahdollista. Sanoisin, että tällä hetkellä aikani Vepsussa laitetaan tauolle, ja katsotaan mitä tapahtuu tulevaisuudessa. Jos voisin ottaa VPS:n mukaani Australiaan, rakastaisin sitä. 

- Ihmisinä kuitenkin on ymmärrettävä, että jalkapallon ulkopuolella on asioita, jotka vaikuttavat elämäämme valtavasti. Asiat sekä olosuhteet muuttuvat, ja tämä on päätös, joka minun on tähän tilanteeseen nähden tehtävä, Sawyer toteaa.

 

Sawyer antaa vielä kiitoksensa VPS:n kannattajille, jotka ovat tehneet australialaisen Suomi-kokemuksesta unohtumattoman.

- VPS:n kannattajat ovat ylivoimaisesti sarjan parhaat. Jokainen viikko on ollut uskomaton, ja kannattajien luoma tunnelma on ollut vailla vertaa. He todella ovat joukkueen ”kahdestoista” pelaaja, Sawyer toteaa.

 

VPS kiittää Sawyeria upeasta panoksestaan Raidan menestyksekkäällä kaudella!

Vaasan Palloseuran urheilujohtaja on saanut varoit...
VPS pelaa 100-vuotiskaudella UEFA:n Konferenssilii...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio