FC Sportin edustusjoukkue siirtyy VPS Oy:n alaisuuteen.

vps-naiset-www

VPS ja FC Sport ovat sopineet laajasta yhteistyöstä seurojen välillä, jonka tuloksena FC Sportin edustusjoukkue siirtyy VPS:n alaisuuteen. FC Sport Vaasa ry on vuonna 2013 perustettu nais- ja tyttöjalkapalloon erikoistunut jalkapalloseura. Seurassa on yli neljäsataa pelaajaa, tehden siitä Vaasan kolmanneksi suurimman jalkapalloseuran. VPS:n alaisuuteen siirtynyt edustusjoukkue pelaa ensi kaudella naisten Kakkosta.

 

- Olemme sopineet laajasta yhteistyöstä FC Sportin ja VPS:n välillä. Haluamme olla yhdessä kehittämässä vaasalaista tyttö- ja naisjalkapalloa, ja tavoitteemme on luoda yhdessä toimiva ja suunnitelmallinen pelaajapolku, joka mahdollistaa pelaajien kasvamisen ja kehittymisen, VPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Harri kertoo.

 

- Haluamme rakentaa ja kehittää joukkueen toimintaa pitkäjänteisesti ja systemaattisesti, hyödyntäen myös miesten liigajoukkueen osaamista ja mahdollistamaa synergiaa. Tavoitteemme on ammattimaisella ja suunnitelmallisella toiminnalla nostaa joukkue nopeasti takaisin 1. divisioonaan ja pidemmällä tähtäimellä liigaan asti, Harri jatkaa.

 

- Naisten edustusjoukkueen siirtämisellä VPS Oy:n alaisuuteen mahdollistetaan edustusjoukkueelle riittävät resurssit ja edellytykset toimia, toteaa FC Sport Vaasa ry:n puheenjohtaja Veera Sohlberg.

 

- Edustusjoukkueen toiminta nimittäin vaatii sekä taloudellisia että henkilö-resursseja ja yhteistyössä VPS Oy:n organisaation kanssa mahdollistamme omien junioreiden pelaajapolun jatkumisen naisten edustusjoukkueeseen saakka.

 

- FC Sport Vaasa ry tulee edelleen jatkamaan vaasalaista tyttö- ja naisjalkapallo- sekä futsal-toimintaa, linjaa Sohlberg lopuksi.

 

VPS naisten joukkueiden menneiden vuosien tilastot: 

1971 Hopeaa
1972 mestaruussarjan 13. karsintalohko
1973 mestaruussarjan 13.karsintalohko
1974 naisten perussarja 7.

1975-2001- 

2002-2010 Kakkonen
2013-2014 Nelonen

Teppo Marttinen jatkaa Vepsussa!
Isälle lahjaksi kausikortti!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio