Otteluennakko: KuPS - VPS | Liigacup

WWW

VPS kohtaa lauantaina vieraskentällä KuPSin, kun joukkueet pelaavat Liigacupin B-lohkon viimeisen ottelunsa. Vepsun viime lauantain kotipeli Ilvestä vastaan päättyi 0–0 lukemiin jännittävän taistelun jälkeen. Nyt vaasalaiset matkaavat Kuopioon tavoittelemaan toista voittoaan Liigacupissa.

 

VPS:n alkukausi on sujunut ailahtelevasti. Se on saavuttanut vuoden 2023 Liigacupissa yhden voiton, pelannut kaksi tasapeliä ja kärsinyt yhden tappion. Viime pelinsä KuPS voitti FC Hakaa vastaan kotinurmellaan, ja vyölle Liigacupin otteluista kuopiolaisille on kertynyt kaksi voittoa ja kaksi häviötä.

 

VPS matkaa Kuopioon viihdyttävän Ilves-pelin jälkeen. Tasapeliin päättyneessä ottelussa nähtiin hienoja suorituksia varsinkin puolustuspäässä. Ottelu sisälsi hyvin pelattuja tilanteita molemmilta joukkueilta, ja ratkaisut olivat todella lähellä varsinkin pelin viimeisellä 10 minuutilla ja lisäajalla. VPS:n oman pään piti puhtaana hyviä otteita esittänyt maalivahti Jonathan Viscosi ja loistavasti pelannut puolustuslinja. VPS:n valmentaja Henri Sillanpää avasi ajatuksiaan viime lauantain ottelusta.

- Ilves-peli antoi vastauksia siihen, mitkä asiat pelissämme toimivat varsin hyvin, ja mitä meidän pitää harjoitella vielä kentällä. Puolustuspelimme oli vahvaa ja varmaa, vaikka tietyiltä pelipaikoilta puuttuikin pelaajia. Oman puolustuspään pelimme ansiosta Ilves ei saanut tarpeeksi vaarallisia paikkoja. Kehitettävää on pallollisessa pelissä ja hyökkäyspään murtautumisvaiheen toteuttamisessa.

 

Edellisestä pelistä on viikko aikaa, ja VPS on päässyt kehittämään pelin osa-alueita valmistavissa harjoituksissa. Pelaajia on kuitenkin poissa kokoonpanosta Ilves-pelin kaltaisesti.

- Harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Kokoonpanoon muutoksia ovat aiheuttaneet pelaajien sairastelu ja pienet loukkaantumiset. Se ei ole kuitenkaan häirinnyt harjoituksia, vaan ne ovat suoritettu hieman pienemmällä kokoonpanolla hyvissä olosuhteissa, toteaa Sillanpää.

 

VPS ja KuPS tapasivat viime kaudella Veikkausliigassa kaksi kertaa, joista molemmat ottelut päättyivät KuPSin voittoon. VPS kuitenkin lähtee itsevarmana ja valmistautuneena hakemaan voittoa lauantaina.

- Odotamme peliä innolla. KuPS on kokenut viime aikoina suuria muutoksia niin valmennuksen, kuin joukkueenkin osalta, joten on hienoa päästä mittaamaan seurojen tasoa lauantain kamppailussa. Joukkueet kohtaavat tämän vuoden puolella ensimmäistä kertaa, ja ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen, Sillanpää ennakoi.

 

KuPS on tällä hetkellä Liigacupin B-lohkon toisena, kun taas VPS seisoo lohkon viidentenä. Joukkueet kohtaavat lauantaina 25.2. klo 15:00. Ottelu on nähtävissä Ruutu+ palvelusta!

 

 

KuPS – VPS

 

Liigacup

 

Lippumäki halli, Kuopio

 

25.2.2023 klo 15:00

Otteluraportti: KuPS - VPS | Liigacup
Otteluraportti: VPS - Ilves | Liigacup
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio