Otteluennakko: AC Oulu - VPS | Liigacup

gameday-liigacup-www-1-5

VPS matkaa lauantaina Ouluun kohtaamaan AC Oulun, ja täten jatkaa vieraskiertuettaan vaikean SJK-pelin jälkeen. Toistaiseksi VPS on onnistunut saavuttamaan tammikuussa alkaneessa Liigacupissa yhden kotivoiton ja kärsinyt yhden tappion vieraissa. Tärkeä kotivoitto tuli valkeakoskelaista FC Hakaa vastaan 2–1 lukemiin päättyneessä ottelussa.

 

Viime ottelu oli VPS:lle vaikea SJK:n kotinurmella. Ottelu oli ensimmäisellä puoliajalla SJK:n hallintaa, mutta toisella puoliskolla VPS pääsi hyvin peliin mukaan, ja onnistui luomaan vaarallisia tilanteita. Ottelu kuitenkin lopulta päättyi lukemiin 3–2 kotijoukkueelle. Kaksi kolmesta SJK:n tekemästä maalista tulivat erikoistilanteista.

 

Päävalmentaja Jussi Nuorela kommentoi SJK-peliä seuraavasti:

- Pelin ensimmäinen jakso oli vaikea, emmekä pelanneet omalla tasollamme. SJK:n hallinta oli osin omaa heikkouttamme, ja kohtasimme vaikeuksia pallon rauhoittamisessa ja pienissä virheissä. Toisella jaksolla olimme paljon parempia. Kun pelasimme maltilla, pääsimme hyökkäämään hyvin ja saimme aikaan vaarallisia tilanteita. Pelaajat tekivät paljon töitä kentällä, ja siksi on harmi, että peli ratkesi omiin virheisiimme.

 

SJK-pelistä on viikko aikaa, ja VPS on valmistautunut AC Oulua varten oppien aikaisemmasta kahdesta Liigacup-ottelusta.

- Treenit sujuivat varsin hyvin. Olemme painottaneet treeneissä pelin osa-alueita, jotka eivät ole toimineet, ja niitä on myös korjattu. Odotamme kovaa peliä, sillä Oulua vastaan olemme pelanneet tiukkoja otteluita aikaisemminkin. Oulu on myös uudistunut, joten on mielenkiintoista nähdä, missä heidän joukkueensa menee, VPS:n valmentaja Henri Sillanpää kertoo.

 

VPS lähtee itsevarmana tavoittelemaan toista voittoaan Liigacupissa vieraskentällä. AC Oulu on toistaiseksi pelannut Liigacupissa myös kaksi ottelua. Kauden avauksessa se pelasi kotikentällä tasapelin ja voitti viime ottelun vieraissa. Ottelu alkaa kello 15:00, ja on nähtävissä Ruutu+ palvelusta!

 

Katso ennakko tästä!

 

AC Oulu – VPS

 

Liiga Cup

 

Raatin Stadion

 

11.2.2023 klo 15:00

Otteluraportti: AC Oulu - VPS | Liigacup
VPS:n tukisäätiö tilasi pro gradu -tutkielman ”Val...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio