Antti-Ville Räisänen jatkaa Vepsussa!

Miehet-jatkosoppari-www-1

VPS on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Antti-Ville Räisäsen kanssa. Täten Räisänen jatkaa Raidassa ainakin kauden 2024 loppuun asti.

 

Räisänen on noussut kuluvalla kaudella suureen rooliin VPS:n keskikentällä. Teräväjalkainen ja työtekevä joroislähtöinen keskikenttäpelaaja on lunastanut Raidassa paikkansa avauskentällisessä, ja on myös tullut tunnetuksi kentällä laadukkaista erikoistilanteista sekä loistavasta kuljetustaidosta pitkillä väleillä.

 

Tuttavallisemmin ”A-V”-ksi kutsuttava Räisänen jatkaa Vepsussa iloisin mielin.

- Tottakai hyvät fiilikset jatkosta. Kausi on ollut periaatteessa niinkin hyvä kuin se olisi voinut olla, vaikka pelejä on tietysti vielä jäljellä.

- Vaasassa on ollut kiva elää. Viime kausi meni hyvin ja tämä kausi vielä paremmin, joten uskon, että seuraava kausi on vielä sitäkin parempi.

 

Räisäsen viime vuonna asettamat henkilökohtaiset tavoitteet ovat saavutettu kirkkaasti. Räisänen näkee auttavansa joukkuetta aktiivisen pelityylinsä kautta, josta myös kumpuaa loistava henkilökohtainen kausi.

- Vuosi sitten tavoitteeni oli kehittää peliäni seuraava kautta varten ja ottaa isompaa roolia joukkueessa. Nyt kun katson taaksepäin siihen aikaan, täytyy olla todella tyytyväinen siihen, että kaikki ne asettamani tavoitteet on saavutettu. Kausi on ollut henkilökohtaisesti hyvä, vaikka alkuun roolini oli erilainen eri pelipaikalla.

- Olen hyvä liikkumaan, hyvä pallon kanssa ja omalla aktiivisuudellani kykenen tuomaan joukkueelle paljon. Keskikesällä paikkani vakiintui keskikentän pohjalle, ja pelimme alkoi kulkea. On ollut kiva pelata Vaasassa, Räisänen toteaa.

 

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg näkee Räisäsen lunastaneen häneen kohdistuneet odotukset, ja kertoo pelaajan potentiaalin riittävän yhä parempiin suorituksiin.

- A-V on kahden viime vuoden aikana osoittanut kuuluvansa Veikkausliigaan. Hän on lunastanut meillä niitä odotuksia, joita meillä oli, kun hänet tänne hankittiin. A-V on pelaaja, jonka kapasiteetti riittää vieläkin parempiin suorituksiin kokonaisvaltaisesti, ja nyt kun hän on saanut olla suhteellisen terveenä koko kauden, hänen potentiaalinsa tulee esiin jatkuvasti paremmin.

 

Joukkueen sekä Räisäsen tavoitteet ja unelmat kulkevat käsi kädessä. VPS:n realistinen tavoite on saavuttaa europaikka ensi vuoden 100-vuotisjuhlaan, ja mikä olisi sen parempaa, kuin kulkea Euroopan porteista läpi mitali kaulassa.

- Tässä vaiheessa kun olemme kolmantena, meillä ei luonnollisesti ole muuta tavoitetta kuin ottaa mitali. Aika näyttää myös lopulta sen, minkä värinen mitali on. Haluamme myös seuran 100-vuotisjuhlana pelata Euroopassa kaudella 2024. Ne ovat kaksi suurinta tavoitetta. Ensi vuosi on iso vuosi. Koko seurassa on eteenpäin menevä meininki, ja suuntamme on koko ajan oikeaan suuntaan, Räisänen summaa.

 

Tänään on Valmentajan päivä!
VPS:n viikko-ohjelma | Viikko 39

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio