VPS voitti Jaron derbyssä - Seuraavaksi vastaan asettuu MP

20210728-VPS---FF-Jaro-01061 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran ottelut Miesten Ykkösessä jatkuvat tiistaina 3.8. kello 18.30 Mikkelin Urheilupuistossa. Joukkue matkusti Mikkeliin jo maanantaina ja valmistavat harjoitukset vedettiin Lähemäen kentällä. Ottelua voit seurata Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-kanavan kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Huominen ottelu on Vepsulle elokuun ensimmäinen ja tässä on koko elokuun otteluohjelma:

VPS

VPS lähtee tiistain otteluun kahden ottelun voittoputkessa, kun se kaatoi kahdessa Pohjanmaan Derbyssä ensiksi KPV:n ja viime ottelussa jalkoihin jäi FF Jaro.

Varsinkin Jaro ottelun ensimmäinen puoliaika oli Vepsulta vahvaa pelaamista. Ottelun ensimmäinen maali syntyi upealla tavalla, kun peliä oli pelattu viisi minuuttia. Miika Niemen pitkä avaus linjan taakse löysi Kalle Multasen ja Ykkösen kaikkien aikojen maalintekijä viimeisteli suoraan ilmasta upeasti pallon verkkoon. Ottelun avausmaali äänestettiin ansaitusti Ykkösen kierroksen maaliksi. 

VPS:n vahva ote jatkui ja seuraavaksi maaliverkkoa heilautti puolustaja Kareem Moses, joka puski pallon kulmapotkun päätteeksi maaliin. 

Jaro sai toisella jaksolla pelistä paremmin otetta ja onnistuikin kavennusmaalissa 76.minuutilla. Ottelun loppuhetkillä paine pysyi Vepsun kenttäpuoliskolla, mutta lisämaaleja ottelussa ei nähty ja pisteet jäivät Hietalahden Jalkapallostadionlle lukemin 2-1.

VPSTV:n ottelukooste:

MP

Mikkelin Palloilijat kohtasi edellisessä ottelussa vieraskentällä Turun Palloseuran ja nappasi tärkeän vieraspisteen Turusta lukemin 2-2. Tiistain kotijoukkue on pelannut tämän kauden Ykkösessä hyvin ja joukkue majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kuusi, mutta eroa Vepsuun on vain pisteen verran.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Vaasassa päättyi Vepsun 3-0 voittoon. Joukkuetta valmentaa Juha Pasoja.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Kokoonpanosta loukkaantumisten takia puuttuu Samba Sillah ja Honar Abdi. Joukkueen kapteeni Sebastian Strandvall palaa kokoonpanoon pelikiellosta.

Kiinnitä katseesi:

Pelipäiväksi Mikkeliin on luvattu kovaa vesisadetta ja se saattaa vaikuttaa Mikkelin Urheilupuiston nurmen kuntoon. Miten VPS suoriutuu tästä haasteesta?

Otteluinfo:

Päivämäärä: 3.8.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Mikkelin Urheilupuisto

Ottelun erotuomari: Jani Laaksonen

Avustavat: Risto Monola & Eetu Kettunen.

VPSTV:ssä ennakkohaastattelut:

Vepsulle kolmas voitto putkeen - Seuraavaksi vasta...
VPS - JARO OTTELUN JÄRJESTELYT

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio