VPS sopimukseen gambialaistopparin kanssa

Ceesay_edited-1 Alieu Ceesay

VPS on solminut sopimuksen gambialaistoppari Alieu Ceesayn kanssa. Sopimus on mallia 1+2. 

24-vuotias Ceesay on pelannut Suomessa Kakkosen tasolla jo vuodesta 2016 lähtienCeesay on aiemmin valittu mm. Kakkosen lohkonsa parhaaksi puolustajaksi, mutta tämä on vasta ensimmäinen kerta, kun hän pelaa Ykkösen tasolla.  Viime kaudet ovat menneet lappeenrantalaisessa PEPO:ssa. 

- Olen iloinen mahdollisuudesta pelata täällä, Ceesay kommentoi. 

Lähes kaksi metriä pitkä Ceesay kertoo pelaavansa mieluiten topparina, mutta toisinaan hän on pelannut myös puolustavana keskikenttäpelaajana. Pelaajana hän kuvailee itseään kunnianhimoiseksi ja kovaksi työskentelijäksi. Tavoitteiksi hän asettaa pelata itse mahdollisimman paljon pelejä sekä nousta joukkueen kanssa Veikkausliigaan. 

Ennestään Kaakkois-Suomen suunnalla vaikuttanut Vepsun uusi päävalmentaja Jukka Karjalainen on Ceesaylle tuttu mies. 

- Hän ei ole valmentanut minua, mutta olen monesti pelannut hänen valmentamiaan joukkueita, MYPA:a ja Kultsua vastaan, Ceesay toteaa. 

Ceesay uskoo, että Vaasassa tulee olemaan mukava asua. Ceesayn isoveli Yankuba on pelannut lähialueen joukkueissa ja asuu tällä hetkellä Vöyrillä, joten lähialueelta löytyy sosiaalisia kontakteja jo valmiiksi. 

- Tulin tänne jo viikko sitten. Kaupunki on viihtyisä, ja Vaasan alueella on paljon gambialaisperheitä, joten uskon, että kaikki menee hyvin, Ceesay päättää. 

Samu Alanko siirtyy AC Ouluun
VPS panostaa pelaajapolkuun - seura aloittaa yhtei...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio