VPS matkustaa Poriin - Musa-ottelun ennakko

20210529-VPS---MP-1082 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran ottelut Miesten Ykkösessä jatkuvat sunnuntaina 13.6. kello 18.30, kun VPS saa vastaan Musan. Ottelu pelataan Porin Stadionilla ja ottelua voit seurata Ruutu-palvelusta. Tänään Vepsun twitter-kanavalla EI ole liveseurantaa.

Kesäkuun otteluohjelma: 

Vepsun edellisestä JIPPO-ottelusta ei draamaa puuttunut. Ennakkoon oli tiedossa, että Jippo tulee mahdollisesti luovuttamaan pallonhallinan Vepsulla ja iskee terävästi vastaiskuilla vastaan. Ottelun kuva kuitenkin muuttui, kun ottelua oli pelattu noin viisi minuuttia. VPS onnistui etenemään kotijoukkueen boksiin hienon laitamurtautumisen päätteeksi, mutta tilanne päättyi lopulta Kareem Moseksen huonoon kosketukseen ja rajuun taklaukseen. Ottelun erotuomari Pietu Niinimäki passitti laitapuolustajan suoralla punaisella ulos ottelusta.

VPS onnistui menemään ottelussa johtoon Aleksi Pahkasalon hienolla laukauksella, mutta JIPPO onnistui tasoittamaan ottelun 90.minuutilla. Edellisessä ottelussa pisteet jaettiin lukemin 1-1.

VPSTV:n ottelukooste:

VPS saa tänään vastaan Musan Salaman, joka on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla kuusi. Joukkue on kuudesta ottelusta kerennyt yhden voiton ja neljä tasapeliä. Musan on tällä kaudella hävinnyt vain yhden ottelun. Joukkueet iskivät yhteen harjoituskaudella kertaalleen, kun Musa vieraili Hietalahden Jalkapallostadionilla 27.3. ja siinä ottelussa VPS oli parempi lukemin 3-1.

Päävalmentaja Jukka Karjalainen, valmentaja Jussi Nuorela ja maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Joukkueen tilanne on edelliseen JIPPO-otteluun hyvin erilainen. Kokoonpanosta puuttuvat Sebastian Strandvall, Mikko Pitkänen ja pelikiellossa oleva Kareem Moses. Loistava uutinen on se, että kokoonpanoon loukkaantumisten jälkeen tänään paluun tekee Joonas Vahtera, Honar Abdi, Samba Sillah ja Giuseppe Lo Giudice,

Kiinnitä katseesi:

Musa on hyvin organisoitu joukkue ja odotettavissa on jälleen tasainen ottelu. Todennäköisesti pallonhallinta on tänään Vepsulla ja kiinnitä katseesi siihen, miten VPS onnistuu murtamaan Musan puolustusblokin

Otteluinfo:

Päivämäärä: 13.6.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Pori Stadion

Ottelun erotuomari: Jesse Salo

Avustavat: Mika Lamppu & Iiro Pajala

VPSTV:ssä pelaajien ennakkohaastattelut:

Kauden ensimmäinen tappio Porissa - Musa-ottelun r...
Hurja taistelu toi yhden pisteen - JIPPO-ottelun r...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio