VPS kohtaa Jaron Hietalahdessa - Jaro-ottelun ennakko

20210630-VPS---EIF-0815-1 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran tiivis ottelutahti jatkuu Miesten Ykkösessä keskiviikkona 28.7, kun Hietalahden Jalkapallostadionilla käydään kauden kolmas Pohjanmaan Derby. Tällä kertaa vieraaksi saapuu FF Jaro. Ottelu alkaa kello 18.30 ja liput ovat myynnissä osoitteessa Vepsu.fi/kauppa.

Ottelua voit myös seurata Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-tilin kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Näistä asetelmista lähdetään illan otteluun:

VPS

Illan kotijoukkue kohtasi viime kierroksella Pohjanmaan Derbyssä KPV:n Kokkolan Keskuskentällä. Tasainen kamppailu päättyi lopulta Vepsun 1-2 vierasvoittoon. 

VPS siirtyi ottelussa johtoon 29.minuutilla. KPV:n kulmapotkun jälkeen Mikko Pitkänen karkasi puolittaiseen läpiajoon ja tarjoili Steven Morrisseylle avopaikan maalin eteen, eikä hyökkääjä erehtynyt. Kotijoukkue tuli tasoihin 68.minuutilla ja onnistuikin luomaan muutaman vaarallisen tilanteen Tuomas Pöyhösen maalille.

VPS sai pelin lopussa otetta ja pystyi tekemään voittomaalin ottelun lisäajalla. Maalinteossa onnistui viime kaudella KPV:ta edustanut Kalle Multanen. Voiton myötä VPS:llä on tällä hetkellä tilillään 17 sarjapistettä.

VPSTV:n kooste:

Jaro

Illan vierasjoukkue FF Jaro majailee tällä hetkellä sarjataulukon sijalla 3. Joukkue on 12 ottelusta kerännyt 19 pistettä. Edellisessä ottelussa Jaro kärsi kauden kolmannen tappion Turun Palloseuralla. Tappion lisäksi puolustaja Guillermo Sotelo ajettiin kentältä ulos ja on siis sivussa illan derbystä.

FF Jaro sai vahvistuksen hyökkäykseen, kun alkukauden Helsingin IFK:ssa pelannut Jeremiah Streng siirtyy loppukaudeksi lainalla Jaroon. Streng on SJK:n sopimuspelaaja ja on käytössä illan ottelussa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 1-1 tulokseen Pietarsaaren Keskuskentällä. Jaro siirtyi ottelussa 1-0 johtoon puolustaja Johan Brunellin maalilla, mutta Vepsun tasoitusosumasta vastasi Samba Sillah.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

VPS lähtee otteluun hyvistä asetelmista. Kokoonpanosta puuttuu ainoastaan pelikiellosta kärsivä Sebastian Strandvall.

Kiinnitä katseesi:

Tiedossa on jälleen kerran tasainen ottelu. Miten otteluruuhka vaikuttaa VPS:n kokoonpanoon? 

Otteluinfo:

Päivämäärä: 28.7.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Elisa Stadion

Ottelun erotuomari: Mikko Leino

Avustavat: Paavo Komppa & Henri Tiensuu

VPSTV:ssä ennakkohaastattelut:

VPS - JARO OTTELUN JÄRJESTELYT
Pohjanmaan Derby Kokkolassa - KPV-ottelun ennakko

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio