VPS ja PK-35 tasapeliin - Uusi reissu Helsinkiin keskiviikkona

20210808-VPS---Jippo-00396-1 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran ottelun jatkuvat keskiviikkona 18.8, kun joukkue matkustaa lyhyen ajan sisään toistamiseen Helsinkiin. Edellisessä ottelussa VPS kohtasi PK-35:n ja keskiviikkona vastaan asettuu HJK Klubi 04. Ottelu pelataan Bolt Arenalla kello 18.30. Jos et pääse paikan päälle katsomaan ottelua, niin voit seurata ottelun kulkua Ruutu-palvelusta. Ottelussa ei ole twitter-seurantaa

https://www.ruutu.fi

Elokuun otteluohjelma:

PK-35 - VPS

Vaasan Palloseura lähti edelliseen PK-35-otteluun neljän ottelun voittoputkessa. Asetelmat olivat Vepsulle suotuisat ja ottelun alku olikin tasainen "Pihliksessä" pelatussa ottelussa. Ensimmäinen tilanne syntyi Steven Morrisseylle, mutta hyökkääjän laukaisu viuhui ohi maalin. Ottelu jatkui tasaisena, mutta ensimmäisestä maalista vasti kotijoukkue. Ottelua oli pelattu 34.minuuttia, kun Otto-Pekka Jurvaisen keskitys leijaili suoraan VPS:n maaliin ohi Tuomas Pöyhösen. 1-0 lukemissa siirryttiin ottelun tauolle.

VPS tuli toiselle jaksolle ryminällä ja onnistuikin maalinteossa, kun peliä oli pelattu 52.minuuttia. Kulman jälkitilanteesta Sebastian Strandvall syötti Morrisseylle, jonka laukaisu painui vastustamattomasti PK-35:n maaliin. Sama mies oli asialla, kun peliä oli pelattu 65.minuuttia. Tällä kertaa Joonas Vahteran pitkä avaus löysi Morrisseyn, joka otti pallon kauniisti kontrolliin ja viimeisteli lukemiksi 1-2. Johtomaalin jälkeen peli aaltoili ja molemmille joukkueille syntyi maalintekotilanteita. Ottelun tasoitus nähtiin 76.minuutilla, kun Muzinga pääsi puskemaan 16-alueen sisältä ja pallo painui vastustamattomasti Vepsun maaliin. Vepsulla oli tasoituksen jälkeen monta hyvää maalintekotilannetta, mutta lisäosumia ei nähty ja peli päättyi lukemiin 2-2.

Vaasan Palloseura:

Tuomas Pöyhönen – Miika Niemi, Alieu Ceesay, Mikko Pitkänen, Jiri Nissinen – Joonas Vahtera (70 min, Arttu Nuutinen), Samuel Lindeman, Fabrice Gatambiye (71 min, Aatu Laatikainen), Sebastian Strandvall – Riku Jääskä (78 min, Kalle Multanen), Steven Morrissey (78 min, Luqman Kassim)

VPSTV:n ottelukooste:

Maalit:

1-0 Jurvainen 34 min

1-1 Morrissey 52 min

1-2 Morrissey 65 min

2-2 Muzinga 76 min

VPSTV:ssä ottelun jälkeiset haastattelut:

Jokaisen ottelun jälkeen kannattajat äänestävät Vepsun parhaan pelaajan. Tällä kertaa valinta oli kaksi maalia viimeistellyt Steven Morrissey.

Ottelun tilastot supported by: InStat

HJK Klubi 04 

Vaasan Palloseura matkaa keskiviikkona jälleen Helsinkiin ja vastaan asettuu tällä kertaa HJK Klubi 04. Viime ottelussa Klubi matkasi Rovaniemelle RoPSin vieraaksi ja kärsi Napapiirillä 4-1 tappion. Sitä ennen Klubi oli kaatanut MuSan kotikentällä 4-0. 

Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 12 ja pisteitä on kertynyt tilille 14.

HJK Klubi 04:n kokoonpanossa on tälläkin kaudella paljon nuoria ja mielenkiintoisia pelaajia kuten Kai Meriluoto, Elmo Henriksson ja Casper Terho. Joukkuetta valmentaa Mika Väyrynen.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Joukkueen tilanteessa ei ole edelliseen PK-35-otteluun suuria muutoksia. Kokoonpanosta puuttuvat edelleen Honar Abdi, Samba Sillah ja Kareem Moses.

Kiinnitä katseesi:

Vepsulla on käynnissä härkäviikot. Otteluita tulee paljon lyhyen ajan sisään. Miten tämä vaikuttaa Vepsun peliin ja kokoonpanoon?

Otteluinfo:

Päivämäärä: 18.8.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Bolt Areena

Ottelun erotuomari: Mikko Leino

Avustavat: Eemeli Kettunen & Tapani Olkku

VPSTV:ssä ennakkohaastattelut:

Viikko päätetään Hietalahdessa - MuSa-ottelun enna...
Vepsun matka jatkuu Helsingissä - PK-35-ottelun en...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio