Pohjanmaan Derby Kokkolassa - KPV-ottelun ennakko

20210630-VPS---EIF-0628 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran ottelut Miesten Ykkösessä jatkuvat lauantaina 24.7. Kokkolan Keskuskentällä, kun vastaan asettuu Kokkolan Pallo-Veikot. Mikäli et pääse seuraamaan kello 17.00 alkavaa ottelua paikan päälle, voit seurata ottelun tapahtumia Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-tilin kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Heinäkuun otteluohjelma:

VPS

VPS kärsi edellisessä ottelussa kauden toisen tappion, kun se hävisi IF Gnistanille lukemin 2-0. Ottelun alku oli täysin Vepsun kontrollissa ja vierasjoukkue esittikin ajoittain kauden parasta peliä. Pisteille tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan Douglas Caen ja Topi Järvisen maaleilla pisteet jäivät Oulunkylään.

Vepsu on viime ottelun jälkeen sarjataulukossa sijalla seitsemän ja tilillä on tällä hetkellä 14 pistettä.

VPSTV:n ottelukooste:

KPV

Lauantain ottelun kotijoukkue KPV on tällä hetkellä sarjassa jumbosijalla, mutta tämän ei kannata antaa hämätä. Miesten Ykkönen on äärimmäisen tasainen sarja ja KPV on viimeisissä otteluissa esittänyt parempia otteita, kuin alkukaudella. Neljästä viimeisimmästä ottelusta kotijoukkue on hävinnyt vain kerran ja pelannut kolme kertaa tasan. 

KPV on myös vahvistunut viime aikoina. Heinäkuussa joukkueen vahvuuteen liittyi laitapuolustaja Christ Kouadio ja joukkueen tuorein vahvistus on hyökkääjä Oke Akpovetan.

Joukkuetta valmentaa Niko Kalliokoski.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Joukkueen terveystilanne on hyvä. Kokoonpanosta puuttuu loukkaantumisen takia ainoastaan puolustaja Honar Abdi.

Kiinnitä katseesi:

Pohjanmaan derbyt ovat lähes aina äärettömän tasaisia ja lauantain ottelusta tuskin tulee poikkeusta. VPS aloitti ottelun Gnistania vastaan erittäin laadukkaasti ja kiinnitä katseesi siihen pystyykö VPS pitämään samanlaista tempoa ja laatua omassa tekemisessä koko 90.min ajan.

Otteluinfo:

Päivämäärä: 24.7.2021

Aloitusaika: 17.00

Stadion: Kokkolan Keskuskenttä

Ottelun erotuomari: Juho Nieminen

Avustavat: Eetu Silén & Janne Määttänen

VPSTV:ssä ennakkohaastattelut:

VPS kohtaa Jaron Hietalahdessa - Jaro-ottelun enna...
Vepsulle tappio Oulunkylässä - Gnistan-ottelun rap...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio