VPS ja EIF iskevät yhteen Hietalahdessa - EIF-ottelun ennakko

20210622-VPS---RoPS-0010

Vaasan Palloseuran kotiottelut Hietalahden Jalkapallostadionilla jatkuvat keskiviikkona 30.6. kello 18.30, kun vastaan saapuu Ekenäs IF.  Liput otteluun ovat myynnissä osoitteessa vepsu.fi/kauppa.

Mikäli et pääse paikan päälle nauttimaan ottelusta, voit seurata ottelun tapahtumia Ruutu-palvelun tai Vepsun twitter-tilin kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Kesäkuun otteluohjelma:

Edellisessä ottelussa Vaasan Palloseura kohtasi Rovaniemen Palloseuran Elisa Stadionilla. Jussi Nuorelan ensimmäinen ottelu Vepsun päävalmentajana päättyi lopulta 2-2 tasapeliin. VPS lähti otteluun latautuneena, mutta ottelun ensimmäiset minuutit mentiin vierasjoukkueen hallinnassa. RoPS sai paineen kotijoukkueen kenttäpuoliskolle ja onnistui luomaan muutaman vaarallisen tilanteen Tuomas Pöyhösen vartioimalle maalille. Ensimmäinen maali nähtiin aivan ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Vili Saarikosken keskitys kimposi Samuel Lindemanin kautta kotijoukkueen maaliin. Tauolle siirryttiin RoPSin 0-1 johdossa.

Tauolla VPS muutti hieman omaa pelaamista ja saikin laitojen kautta luotua painetta RoPSin alueelle. Ansaittu tasoitus nähtiin 67.minuutilla, kun Kalle Multanen siirsi pelivälineen lähietäisyydeltä RoPSin maaliin. Maali oli Multasen 100.maali Miesten Ykkösessä.

RoPS siirtyi ottelussa uudelleen johtoon, kun ottelua oli pelattu 80.minuuttia. Vierailijoiden Veka Pyyny jäi täysin vapaaksi VPS:n 16-alueella, eikä hyökkääjä erehtynyt lähietäisyydeltä. VPS sai luotua maalin jälkeen painetta ja tasoitus nähtiin juuri ennen täyttä aikaa. Sebastian Strandvallin hieno vapaapotku painui Miikka Mujusen selän taakse ja tämä oli VPS-kapteenin kauden neljäs maali erikoistilanteista.

VPSTV:n kooste:

EIF

Ekenäs IF on kahdeksasta ottelusta saalistanut tällä kaudella 12 pistettä ja on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 4. Joukkuetta valmentaa Guillem Santesmases ja keskiviikon vierailijat ovat esittäneet hienoja otteita espanjalaisen alaisuudessa jo useamman kauden ajan. Organisoituun ja vahvaan pallonhallintaan pelinsä perustava EIF saapuu Hietalahteen neljä voitotonta peliä allaan. Edellisessä ottelussa EIF tasasi pisteet Turun Palloseuran kanssa.

Joukkueen parhaat maalintekijät ovat Olli Jakonen ja Juuso Liukkonen. Molemmilla hyökkääjillä on koossa 3 maalia tämän kauden Ykkösessä.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Kareem Moses ja Fabrice Gatambiye palaavat pelikielloista VPS:n kokoonpanoon, mutta Joonas Vahtera on loukkaantumisen takia sivussa. Myös Teppo Marttinen puuttuu edelleen kokoonpanosta ja hänen tilallaan on VPS Akatemian maalivahti Ville Murtonen.

Kiinnitä katseesi:

Tuleva ottelu on sarjataulukon kannalta merkittävä. EIF on sijalla 4 ja VPS sijalla 6, mutta eroa joukkueilla on vain 1 piste. Keskiviikkona pelataan isoista pisteistä ja molemmilla joukkueilla on allaan hieman vaisumpi jakso tuloksellisesti. Miten ottelun asetelmat näkyvät kentällä?

Otteluinfo:

Päivämäärä: 30.6.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Elisa Stadion

Ottelun erotuomari: Toni Pohjoismäki

Avustavat: Jarkko Siltala & Sebastian Forsman

VPSTV:ssä ennakkohaastattelut:

VPS - EIF OTTELUN JÄRJESTELYT
VPS jäi tasapeliin - RoPS-ottelun raportti

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio