VPS aloittaa jatkosarjan Hietalahdessa - EIF-ottelun ennakko

20210915-VPS---HJK-0284 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseura aloittaa ylemmän jatkosarjan kotiottelulla 25.9. kello 17.00 Hietalahden jalkapallostadionilla. Vastaan asettuu EIF. Liput otteluun ovat myynnissä osoitteessa Vepsu.fi/kauppa. Ottelua voit seurata esimerkiksi Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-kanavan kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Tässä on Vaasan Palloseuran loppukauden otteluohjelma:

VPS

Runkosarjassa kolmannelle sijalle sijoittunut VPS lähtee runkosarjaan hyvistä asetelmista. Joukkue on edellisestä neljästä ottelusta voittanut kolme. Viimeisimmässä ottelussa VPS kaatoi EIF:n 2-3 lukemin Tammisaaren Keskuskentällä.

VPS johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen Steven Morrisseyn ja Kalle Multasen maaleilla 0-2. Toinen puoliaika oli Vepsun kontrollissa, mutta EIF tasoitti nopeasti pelin lukemiin 2-2. VPS onnistui kuitenkin nappaamaan tärkeän 2-3 voiton ottelun lopussa, kun Aleksi Pahkasalo onnistui maalinteossa.

VPSTV:n ottelukooste:

EIF

Lauantain vierasjoukkue EIF sijoittui runkosarjassa sijalle viisi ja joukkue keräsi yhteensä 30 pistettä. Joukkueet pelasivat viime sunnuntaina vastakkain, mutta tämän jälkeen EIF:ssä on tapahtunut isoja muutoksia. 

Seura erotti päävalmentaja Guillem Santesmaseksen ja hänen tilalle nousee Manuel Bejarano, joka on toiminut EIF:n apuvalmentajana kuluneella kaudella. Valmennusta täydentää Xhevdet Gela.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

 Joukkueen tilanne:

Vepsun tilanne on todella hyvä ylempään jatkosarjaan lähdettäessä. Joukkueessa ei juurikaan ole loukkaantumisia ja kokoonpanoon palaa Kareem Moses, joka kärsi viime ottelussa pelikiellon.

Kiinnitä katseesi:

Vierasjoukkueen lähestyminen peliin tulee olemaan kysymysmerkki. Miten VPS pystyy reagoimaan mahdollisiin muutoksiin?

Otteluinfo:

Päivämäärä: 25.9.2021

Aloitusaika: 17.00

Stadion: Elisa Stadion

Erotuomari: Pietu Niinimäki

VPSTV:n ennakkohaastattelu:

VPS aloitti loppusarjan voitolla - EIF-ottelun rap...
VPS päätti runkosarjan voittoon - EIF-ottelun rapo...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio