Pistejahti jatkuu Joensuussa - JIPPO-ottelun ennakko

20210529-VPS---MP-0563 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran ottelut Miesten Ykkösessä jatkuvat sunnuntaina 6.6. Joensuussa kello 18.30. Vastaan asettuu kahden ottelun voittoputkessa porskuttava JIPPO. Ottelua voit seurata Ruutu-palvelusta ja Vepsun twitter-kanavan kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Kesäkuun otteluohjelma:

Vaasan Palloseura kohtasi kauden kolmannessa kotiottelussa Mikkelin Palloilijat lauantaina 29.5. Vaasan Palloseura oli "derbyviikolla" jäänyt kahteen tasapeliin ja MP:tä vastaan vain voitto kelpasi. Vepsu vastasi huutoon ja tarjosi upealle kotiyleisölle maalijuhlat lauantai-illan kunniaksi. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 3-0 voittoon.

Ennen ottelua VPS:n päävalmentaja Jukka Karjalainen korosti avausmaalin merkitystä ja kotijoukkue onnistuikin murtamaan MP:n puolustuksen jo kolmannella minuutilla. Steven Morrisseyn onnistui ohittamaan MP:n laitapuolustajan ja tarjoili maalin eteen Riku Jääskälle tekopaikan, eikä hyökkääjä erehtynyt.

VPS lisäsi johtoa Sebastian Strandvallin vapaapotkulla 15.minuutilla ja toisen puoliajan alkuun Morrissey laukoi ottelun loppulukemat 3-0 upean hyökkäyksen päätteeksi.

VPSTV:n ottelukooste:

VPS saa tänään vastaansa viime kauden päätteeksi Ykköseen nouseen Jipon. Tahmean alkukauden jälkeen Jussi Leppälahden miehistö on kahdesta edellisestä ottelusta hakenut täydet pistepotit. Kauden ensimmäinen voitto tuli HJK Klubi 04:n kustannuksella numeroin 1-0 ja edellisessä ottelussa JIPPO haki vieraspisteet Turusta samoin lukemin.

Laadukkaasti valmennettu kotijoukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kuusi.

Päävalmentaja Jukka Karjalainen, valmentaja Jussi Nuorela ja maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Edellisen ottelun kokoonpanosta puuttuu hyvän alkukauden pelannut Samba Sillah. Laiturin lisäksi kokoonpanosta puuttuvat edelleen Honar Abdi ja Joonas Vahtera. Molemmat ovat lähellä paluuta kokoonpanoon.

Kiinnitä katseesi:

Tulevassa ottelussa Vaasan Palloseura saa hyvin todennäköisesti pallon hallinan itselleen. JIPPO on puolustanut edellisissä otteluissa 4-4-2 tai 5-3-2 puolustusmuodossa ja iskenyt kovaa vastaan. Mehtimäen tekonurmella tullaan varmasti näkemään mielenkiintoinen taistelu kentällä, mutta myös taktisella osa-alueella.

Otteluinfo:

Päivämäärä: 6.6.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Mehtimäki

Ottelun erotuomari: Pietu Niinimäki

Avustavat: Akseli Kettunen & Teemu Soini

VPSTV:ssä pelaajien ennakkohaastattelut:

Ottelun jälkeiset haastattelut tulossa VPSTV:seen.

Hurja taistelu toi yhden pisteen - JIPPO-ottelun r...
Maalijuhlat Hietalahdessa - MP-ottelun raportti

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio