VPS saa vieraita Helsingistä - PK-35-ottelun ennakko

20210901-VPS---TPS-0185 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran kotiottelut jatkuvat Hietalahden Jalkapallostadionilla 11.9, kun vieraaksi saapuu PK-35. Ottelu alkaa kello 16.00 ja liput otteluun ovat myynnissä osoitteessa vepsu.fi/kauppaOttelua voit seurata myös Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-kanavan kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Näistä asetelmista lähdetään lauantain otteluun:

VPS

Vaasan Palloseura lähtee lauantain otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Kaksi edellistä kärkiottelua ovat molemmat päättyneet maalin tappioon. Edellisessä ottelussa TPS haki pisteet Hietalahdesta lukemin 1-2.

TPS sai otteluun hyvä startin, kun Juri Kinnunen laukoi pallon vapaapotkusta suoraan maaliin ohi Tuomas Pöyhösen. VPS sai ottelusta paremmin otetta ja tasoitus nähtiin 25.minuutilla, kun monen pompun kautta pallo valui vierailijoiden maaliin. Maali merkittiin lopulta Kalle Multaselle. Ottelun tauolle siirryttiin 1-1 tilanteessa.

Ottelun toinen puoliaika alkoi mahdollisimman huonosti Vepsun osalta, kun TPS siirtyi uudestaan johtoon Joakim Latosen maalilla. Ilta synkkeni entisestään, kun VPS-toppari Alieu Ceesay ajettiin kentältä ulos. Lukuisista tilanteista huolimatta VPS ei onnistunut tasoittamaan peliä ja ottelu päättyi Tepsin 1-2 voittoon.

TPS-ottelun tilastot:

PK-35

Lauantain vierasjoukkue PK-35 on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 7. Vuonna 1935 perustettu PK-35 on kerännyt 19 ottelusta 24 pistettä. Voittoja tilille on kertynyt 6. Vierailijoiden kuntokäyrä on hieman laskussa, sillä joukkue on viimeisestä kuudesta ottelusta voittanut vain yhden.

Joukkuetta valmentaa Kim Raimi.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa "Pihliksessä" riitti tapahtumia. Tasaisessa ottelussa molemmilla joukkueilla oli mahdollisuus tehdä useampi maali, mutta lopulta ottelu päättyi lukemiin 2-2. Tuolloin Vepsun molemmista maaleista vastasi Steven Morrissey.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Vepsun kokoonpanoon tulee jälleen muutoksia edellisestä ottelusta. Kokoonpanosta puuttuu edelleen toppari Mikko Pitkänen, mutta hänen lisäksi huomisesta ottelusta puuttuu loukkaantumisen takia Jiri Nissinen. Kokoonpanoon paluun tekee Luqman Kassim ja Honar Abdi.

Kiinnitä katseesi:

VPS tarvitsee kipeästi kolmea pistettä, jos se mielii pitää nousuhaaveet elossa. Näkyykö tämä jotenkin otteluun lähdettäessä?

Otteluinfo:

Päivämäärä: 11.9.2021

Aloitusaika: 16.00

Stadion: Elisa Stadion

Erotuomari: Lassi Siukkola

VPSTV:n ennakkohaastattelu:

Veikkauksen Etuasiakkaana saat kaksi lippua yhden hinnalla VPSPK-35 -otteluun!

Veikkauksen etuasiakkaat saavat jalkapallon Miesten Ykkösen otteluihin kaksi lippua yhden hinnalla. Etu tarjolla sadalle ensimmäiselle asiakkaalle. Vepsun kampanjaotteluna toimii 11.9.2021 pelattava ottelu PK-35:tä vastaan. Ottelu alkaa Hietalahdessa klo 16.00.

Edun lunastaminen onnistuu täältä: https://www.veikkaus.fi/fi/etuasiakas?category=edut#!/2021-eaetu-miesten-ykkonen-2in1

Veikkauksen Etuasiakkaana saat kaksi lippua yhden ...
Niukka tappio Rovaniemellä - Seuraavana vastassa T...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio