Treenit jatkuvat uuden valmennustiimin johdolla

IMG_5695 Päävalmentaja Karjalainen valvoo iltapäiväharjoitusten kulkua.

VPS meni kauden päättymisen jälkeen ansaitulle lomalle, mutta loma päättyi jo marraskuussa ja Elisa Stadionin joukkueharjoitukset jatkuvat taas normaalisti. Uusi päävalmentaja Jukka Karjalainen on ehtinyt tutustua pelaajiinsa kohta parin viikon ajan. Mukana treeneissä on käynyt sekä Vaasassa asuvia kauden 2021 sopimuspelaajia että mm. VPS:n omia B-junioreita. 

- Olen ihan tyytyväinen siitä, miten jätkät ovat palanneet treeneihin. Pääosin tämä on ollut lähinnä sitä, että tutustun näihin Vaasan alueen pelaajiin, jotka ovat olleet tässä mukana, Karjalainen kertoo. 

Joulukuun treeneissä on keskitytty kunnon ylläpitämiseen, mutta myös pelattu paljon. 

- Ollaan haluttu nähdä pelaajista tiettyjä asioita, ja pelatessa niitä näkee parhaiten, Karjalainen kommentoi. 

Tiistaina kauden 2021 valmennustiimi täydentyi uudella koutsilla. Kokeneen Jussi Nuorelan rekrytointi Akatemian päävalmentajaksi sekä edustusjoukkueen apuvalmentajaksi ilahduttaa Karjalaista. 

- Mahtavaa saada tämän tason ammattilainen Vepsuun. Huikea pelaajaura takana, ja valmennuksessa ollut pitkään mukana. Jussi istuu palettiimme hyvin, sillä hän on ennenkin ollut paljon tekemisissä junioripelaajien kanssa, ja hänellä tulee olemaan iso rooli myös meidän junioriputken kanssa työskentelyssä. Ilman muuta olen iloinen hänen nimityksestään, Karjalainen kuittaa. 

VPS:n kausi alkaa helmikuussa 2021 Suomen Cupin lohkovaiheella, joka pelataan koronatilanteen vuoksi typistettynä vain neljän joukkueen lohkoissa. Ykkösen kausi 2021 alkaa huhtikuussa.

VPS etsii huipulle tähtääviä nuoria jalkapalloilij...
Jussi Nuorela aloittaa VPS:n apuvalmentajana ja Ak...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio