VPS jäi jälleen tasapeliin - FF Jaro-ottelun raportti

20210517-VPS---KPV-1612 Kuva: Samppa Toivonen

Vaasan Palloseuran kauden toinen Pohjanmaan Derby pelattiin sunnuntaina 23.5. Pietarsaaressa, jossa vastaan asettui FF Jaro. VPS joutui taas ensimmäisellä puoliajalla tappiolle, mutta Samba Sillahin upea kaukolaukaus tasoitti ottelun lukemiin 1-1. Toisella jaksolla molemmilla joukkueilla oli muutama tekopaikka, mutta ottelu päättyi lukemiin 1-1. 

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnalla ja Jaro onnistuikin luomaan muutaman vaarallisen tilanteen Vepsun maalille. Muun muassa laitapuolustaja Guillermo Sotelo pääsi laukomaan 16-alueen sisältä, mutta laukaisu meni ohi Tuomas Pöyhösen vartioiman maalin.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin kotijoukkueen erikoistilanteesta, kun Juuso Aallon keskitys löysi Johan Brunellin, joka puski pallon maaliin. 

Maalin jälkeen VPS sai ottelusta paremmin otetta ja paine alkoi siirtymään kotijoukkueen kenttäpuolelle. VPS oli lähellä tasoitusta 35.minuutilla, kun Steven Morrissey matala keskitys löysi Samba Sillahin maalilta, mutta Sillahin ohjaus meni niukasti ohi. Vierailijoiden paine tuotti tulosta 44.minuutilla, kun Sillah sai jalan vapaaksi 16-alueen ulkopuolella ja loistava laukaus painui Jaron maaliin.

Toisella puoliajalla pirteän ottelun pelannut Sillah pääsi jälleen laukomaan, mutta pallo kimposi tolpan kautta ulos. Toinen puoliaika oli tiukkaa taistelua ja maalipaikoilla ei pelissä juhlittu. Kauden toisessa Pohjanmaan derbyssä pisteet jaettiin 1-1.

Vaasan Palloseura:

Pöyhönen - Nuorela, Lindeman, Pitkänen, Niemi - Gatambiye, Laatikainen - Sillah, Strandvall, Morrissey - Multanen.

Vaihdosta kentälle:

Moses, Pahkasalo, Jääskä, Ceesay

VPSTV:n ottelukooste:

Maalit

1-0 Brunell 18 min

1-1 Sillah 44 min

Ottelun tilastot:

VPSTV:ssä päävalmentaja Jukka Karjalaisen ja pelaajien kommentit:

Vaasan Palloseura kohtaa seuraavassa kotiottelussa Mikkelin Palloilijat 29.5. Liput otteluun on myynnissä osoitteessa vepsu.fi/kauppa.

Palaako VPS voittojen tielle? - MP-ottelun ennakko
Sunnuntaina kauden toinen derby - Jaro-ottelun enn...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio