Suomen Cup jatkuu Kokkolassa

KPV-ennakko

VPS matkustaa huomenna lauantaina KPV:n vieraaksi Suomen Cupin otteluun Kokkolaan Kippari-halliin. Cupin avausottelussa SJK Akatemialle koettu 0-1 -tappio oli Vepsulle pettymys, joten Kokkolassa nähdään varmasti nälkäinen vaasalaisjoukkue.

"Ottelussa tulee olemaan derbymeininkiä"

VPS aloitti pelinsä Suomen Cupissa viime lauantaina kotitappiolla SJK Akatemialle. VPS pääsi ottelussa haluamilleen alueille, mutta viimeiset ratkaisut eivät olleet tarpeeksi laadukkaita. Päävalmentaja Christian Sund kertoo joukkueen työskennelleen tällä viikolla muun muassa hyökkäyspään juoksujen ajoitusten kanssa.

- Ensimmäinen peli oli tuloksellisesti pettymys, mutta mielestäni pystyimme hallitsemaan palloa. Toki se oli vähän hidasta. Laskin, että pääsimme laidalla keskityspaikkaan 18 kertaa. Ajoitusten ja syöttöjen pitää olla laadukkaampia lauantaina. Olemme tehneet tämän viikon aikana sen eteen töitä, Sund kommentoi.

VPS aloitti Cupin todella uusiutuneella joukkueella. Vain kolme avauskokoonpanossa ollutta pelaajaa edusti Raitaa myös viime kaudella. Joukkue tarvitsee aikaa ja pelejä kehittääkseen yhteispeliään. Seura julkisti tällä viikolla taas kaksi uutta sopimusta, kun keskikenttäpelaaja Jeff Addai ja keskuspuolustaja Benjamin Hiekkanen liittyivät Raitaan. Cup-avauksesta sivussa ollut Steven Morrissey palaa todennäköisesti huomenna pelaavaan kokoonpanoon.

- Lauantaina tullaan varmaan näkemään eri pelaajia. Haluan kaikkien tietävän, mitä kentällä pitää tehdä, kun kausi alkaa. Toki haluamme voittaa ja saada itseluottamusta, Sund kertoo.

Kokkolassa vastaan asettuu Vepsun lailla Veikkausliigasta viime kaudella pudonnut KPV. Kokkolalaiset ovat olleet todella aktiivisia talven siirtomarkkinoilla, ja Jani Uotisen johtama joukkue on hankkinut riveihinsä useita kovia nimiä. Muun muassa Aleksi Pahkasalo, Tommi Saarinen ja Akseli Ollila ovat liittyneet vihreäpaitoihin talven aikana. KPV:n Cupin avausottelu päättyi 1-1 -tasapeliin AC Oulun kanssa.

- Nyt vastassa on varmaan Ykkösen paras jengi, mutta hekin ovat vasta alkutaipaleellaan. Ottelussa tulee olemaan derbymeininkiä, kaksinkamppailuja ja vauhtia, VPS-luotsi sanoo tulevasta ottelusta.

Ville Koskimaa on sivussa KPV-ottelusta loukkaannuttuaan Cupin avauspelissä. Kokenut keskuspuolustaja joutuu olemaan sivussa noin kuukauden ajan. Vepsun ja KPV:n välinen ottelu käynnistyy Kokkolassa Kippari-hallissa kello 15:00. Ruutu+ näyttää ottelun suorana.

Kuva: Harri Bragge

HANKI KAUSIKORTTI TÄÄLTÄ

Lehtonen, Björkqvist ja Lo Giudice sopimuksiin
Benjamin Hiekkanen liittyy Raitaan

Samanlaiset artikkelit

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio