Steven Morrisseylle uusi sopimus

20200801-VPS---KPV-1082 Kuva: Samppa Toivonen

VPS-legenda Steven Morrissey on allekirjoittanut uuden yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Ensi kaudella jamaikalainen aloittaa Raidassa siis peräti 11. uuden sarjakautensa. Menneellä kaudella 50 sarjamaalin rajankin rikkonut Morrissey, 34, on uudesta sopimuksesta todella iloinen. 

- Olen ollut täällä jo pitkään, joten on mukavaa jatkaa vielä pari vuotta lisää. Mennyt kausi oli vähän erikoinen, ja vähän myös pettymys sekä pelaajille että seuralle, Morrissey toteaa. 

Vaikka Morrissey on normaalisti käymässä kotimaassaan aina tähän aikaan vuodesta, niin korona-ajasta johtuen hän on tällä hetkellä edelleen Vaasassa. Siitä huolimatta Steven ei ole vielä päässyt kunnolla keskustelemaan VPS:n uuden päävalmentajan Jukka Karjalaisen kanssa. Jamaikalainen toteaa rehellisesti, ettei ollut oikeastaan edes kuullut uudesta valmentajasta ennen tämän nimitystä.

- Toivon, että hän saa parhaan irti ensi vuoden joukkueesta. Ensi vuonna haluan johtaa joukkuetta sekä kentällä että sen ulkopuolella, tehdä maaleja ja antaa maalisyöttöjä, Morrissey kommentoi. 

VPS Palloliiton laatujärjestelmän korkeimmalle tas...
Peter Westersten on poissa

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio