Runkosarja päättyy Tammisaaressa - EIF-ottelun ennakko

20210915-VPS---HJK-0048 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran Miesten Ykkösen runkosarjan viimeinen ottelu pelataan sunnuntaina 19.9. Tammisaaren keskuskentällä ja vastaan asettuu EIF. Kello 16.00 alkavaa ottelua voit seurata esimerkiksi Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-kanavan kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Näistä asetelmista lähdetään keskiviikon otteluun: 

VPS

Sunnuntain vierasjoukkue VPS lähtee runkosarjan viimeiseen otteluun allaan dramaattinen voitto HJK Klubi 04:stä. Keskiviikon ottelusta ei tapahtumia puuttunut.

Vaasan Palloseura sai otteluun mahdollisimman huonon startin, kun ottelun ensimmäisellä minuutilla Klubi 04 siirtyi ottelussa johtoon. U-19 maajoukkueen hyökkääjä Kai Meriluoto riisti pallon VPS-toppari Kareem Mosekselta ja läpiajon päätteeksi sijoitti pallon varmasti ohi Teppo Marttisen.

Ottelun hallinta pysyi kotijoukkueella ja työnteko palkittiin 37.minuutilla, kun hienon ottelun pelannut Samba Sillah viimeisteli taukotilanteeksi 1-1.

Toisella jaksolla ottelun kuva oli hyvin samanlainen, kuin ensimmäisellä. VPS hallitsi palloa, mutta Klubi 04 iski vaarallisesti vastaan.

Ottelua oli pelattu 68.minuuttia, kun Klubi 04 karkasi vastaiskuun ja tilanteen päätteeksi pallo vietiin pilkulle. Meriluoto iski pilkulta varmasti tilanteeksi 1-2.

Tasoitusta ei jouduttu Hietalahden pimenevässä illassa odottamaan kauaa. Vain neljä minuuttia myöhemmin Joonas Vahtera murtautui boksiin ja löysi syötöllä Aleksi Pahkasalon, joka tasoitti ottelun lukemiksi 2-2.

VPS loi tämän jälkeenkin lukuisia maalintekopaikkoja ja lopulta voittomaali syntyi 80.minuutilla. VPS-kapteeni Sebastian Strandvall laukoi pallon maaliin ja ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen Vepsun 3-2 voittoon.

VPSTV:n ottelukooste:

EIF

Kotijoukkue EIF lähtee sunnuntain kamppailuun haastavasta tilanteesta. Joukkue on viidestä edellisestä ottelusta voittanut vain yhden ja on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 5. Pisteitä on tällä kaudella kertynyt tilille 30.

EIF on vahvistanut rivejään kesken kauden hankkimalla muun muassa riveihinsä paluumuuttaja Robin Sidin SJK:sta. Joukkuetta valmentaa Guillem Santesmases, joka on tehnyt hyvää työtä EIF:n puikoissa.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

 Joukkueen tilanne:

Vepsu saa tärkeitä palasia mukaan, kun paluun kokoonpanoon tekee Mikko Pitkänen ja Jiri Nissinen. Edellisestä ottelusta kokoonpanosta tippuu pois Riku Jääskä ja Honar Abdi.

Kiinnitä katseesi:

Molemmat joukkueet ovat pelanneet paljon lyhyen ajan sisään. Näkyykö tämä jotenkin peliin lähdettäessä ja pelin kuvassa? Erityisesti VPS tarvitsee pisteitä pysyäkseen kärkikamppailussa mukana, joten peruutteluun vierailijat tuskin tyytyvät.

Otteluinfo:

Päivämäärä: 19.9.2021

Aloitusaika: 16.00

Stadion: Tammisaaren keskuskenttä

Erotuomari: Joni Hyytiä

VPSTV:n ennakkohaastattelu:

Tässä on Vepsun loppukauden otteluohjelma
Runkosarja lähestyy loppua - Miten pelit jatkuvat?

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio