Ratkeaako mestaruus Helsingissä? - Gnistan-ottelun ennakko

20210915-VPS---HJK-0828 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseura kohtaa 16.10. vierasottelussa IF Gnistanin Helsingissä Oulunkylässä. Ottelu alkaa kello 16.00. Ottelun panokset ovat selvät. Voitolla Vaasan Palloseura varmistaa Miesten Ykkösen mestaruuden ja paikan ensi kauden Veikkausliigassa. Muilla tuloksilla kauden ratkaisu siirtyy ensi viikon kotiotteluun FF Jaroa vastaan.

Ottelua voit seurata esimerkiksi Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-kanavan kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Näistä asetelmista lähdetään lauantain otteluun:

VPS

Lauantain vierasjoukkue lähtee otteluun loistavista asetelmista. Joukkue on voittanut kaikki ylemmän loppusarjan ottelut ja voitolla se varmistaa mestaruuden.

Edellisessä ottelussa VPS kaatoi kärkiottelussa Turun Palloseuran Veritas Stadionilla lukemin 1-3. Erityisesti ottelun alku oli täysin Vepsun kontrollissa ja se johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen Steven Morrisseyn ja Samba Sillahin osumilla 0-2. TPS onnistui kaventamaan heti toisen puoliajan alkuun, mutta VPS-kapteeni Sebastian Strandvall laukoi ottelun loppulukemiksi 1-3.

Tässä ottelun kooste:

https://www.ruutu.fi/video/3954465

IF Gnistan

Kotijoukkue IF Gnistan majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 6. Joukkue on kerännyt tällä kaudella tililleen 10 voittoa ja pisteitä on tällä hetkellä tilillä 33.

Kotijoukkue on kokenut isoja muutoksia viime viikkoina, kun joukkueen päävalmentajana tällä kaudella toiminut Ricardo Duarte siirtyi AC Oulun peräsimeen. Joukkueen valmentajana loppukauden toimii Rui Carvalho.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Kokoonpanoon tulee muutama muutos. Sebastian Strandvall on pelikiellossa ja Luqman Kassim on sivussa loukkaantumisen takia.

Kiinnitä katseesi:

Panokset ovat suuret. Mestaruus on katkolla, miten tämä vaikuttaa ottelun luonteeseen?

Otteluinfo:

Päivämäärä: 16.10.2021

Aloitusaika: 16.00

Stadion: Mustapekka Areena

Erotuomari: Jani Laaksonen

VPSTV:n ennakkohaastattelu:

VPS on Miesten Ykkösen mestari - Gnistan-ottelun r...
Vaasan Palloseura etsii uutta myyntipäällikköä

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio