Palaako VPS voittojen tielle? - MP-ottelun ennakko

20210517-VPS---KPV-0844

Vaasan Palloseuran kotiottelun jatkuvat Miesten Ykkösessä lauantaina 29.5. kello 17.00, kun vastaan asettuu Mikkelin Palloilijat. Otteluun otetaan yleisö ja liput voit otteluun ostaa osoitteesta vepsu.fi/kauppa. Jos et pääse otteluun paikan päälle, niin ottelua voit seurata ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-kanavalta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924 

MP-ottelu on toukokuun viimeinen ja tässä on kesäkuun aikataulu:

Vaasan Palloseura kohtasi edellisessä ottelussa Pohjanmaan derbyssä FF Jaron Pietarsaaren keskuskentällä. VPS joutui taas ottelun ensimmäisellä puoliajalla tappiolle, mutta Samba Sillahin upea kaukolaukaus tasoitti lukemat 1-1. Toisella jaksolla molemmilla joukkueilla oli muutama tekopaikka, mutta ottelu päättyi lukemiin 1-1.

VPSTV:n ottelukooste:

VPS saa vastaan lauantaina MP:n, jolla on kasassa neljästä ottelusta neljä pistettä. Mikkeliläiset pelasivat kauden avausottelussa RoPSin kanssa tasapelin ja voittivat EIF:in, mutta kahdesta edellisestä ottelusta joukkue on kärsinyt tappiot. Näissä otteiluissa vastassa on ollut HJK Klubi 04 ja Turun Palloseura. Joukkuetta valmentaa Juha Pasoja.

Päävalmentaja Jukka Karjalainen, valmentaja Jussi Nuorela ja maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Joukkueen tilanne on edelleen hyvä. Kokoonpanosta puuttuvat vielä Joonas Vahtera ja Honar Abdi, mutta kokoonpanoon MP-otteluun palaa Luqman Kassim. 05-syntyneet Hudd, Sillanpää ja Ketola keskittyvät sunnuntain BSM otteluun PKKU:ta vastaan.

Kiinnitä katseesi:

Vaasan Palloseura on pelannut kahdessa edellisessä ottelussa kaksi tasapeliä. Joukkueen tavoite on siis ottelussa selvä, miten tämä näkyy ottelussa. VPS on joutunut myös näissä otteluissa tappiolle ja avausmaalin merkitys korostuu myös MP-ottelussa. MP tulee todennäköisesti vetäytymään 5-3-2 puolustusblokkiin.

Historia:

31.10.2021 MP - VPS 2-2

22.8.2020 VPS - MP 2-2

Otteluinfo:

Päivämäärä: 29.5.

Aloitusaika: 17.00

Stadion: Elisa Stadion

Ottelun erotuomari: Mikko Juusola

Avustavat: Samu Koskinen & Janne Tuomenlehto

Match Magazine:

https://issuu.com/vepsu/docs/vps_match_magazine_mp__10_

VPSTV:ssä pelaajien ennakkohaastattelut:

Ottelun jälkeiset haastattelut tulossa VPSTV:seen.

VPS - MP OTTELUN JÄRJESTELYT
VPS jäi jälleen tasapeliin - FF Jaro-ottelun rapor...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio