Niukka tappio Rovaniemellä - Seuraavana vastassa TPS

20210822-VPS---MuSa-01003 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran kotiottelut jatkuvat keskiviikkona 1.9. kello 18.30, kun Elisa Stadionilla vastaan asettuu Turun Palloseura. Liput otteluun ovat myynnissä osoitteessa Vepsu.fi/kauppa.

Ottelua voit myös seurata Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-tililtä.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Loppukauden kausikortit myynnissä osoitteessa Vepsu.fi/kauppa:

VPS - RoPS

Vaasan Palloseura kohtasi lauantaina 28.8. Rovaniemen Palloseuran Miesten Ykkösen kärkiottelussa. Kärkijoukkueiden kohtaamista oli ennakkoon hehkutettu paljon eri medioissa ja ottelusta tulikin odotetun tasainen.

Kotijoukkue siirtyi nopeasti ottelussa johtoon, kun Acheampong laukoi pallon ohi Tuomas Pöyhösen. Maalin jälkeen ote siirtyi Vepsulle ja painostus palkittiin ensimmäisen jakson lisäajalla, kun Kalle Multanen tasoitti ottelun.

Tilanne näytti Vepsun kannalta erittäin hyvältä toisen jakson alussa, kun Kareem Moses vei vierailijat 1-2 johtoon. Ottelu oli täysin vierailijoiden hallinnassa, kunnes ottelun erotuomari Kalle Mäkinen vihelsi todella heppoisen pilkun kotijoukkueelle. Vertti Hänninen sijoitti pallon varmasti Vepsun maaliin. 

Lopullinen niitti ottelulle tuli 83.minuutilla, kun loukkaantumisen jälkeen kentille paluun tehnyt Vujaklija siirsi lähietäisyydeltä RoPSin 3-2 johtoon. 

Vepsun painostuksesta huolimatta lisää maaleja ei Rovaniemen keskuskentällä nähty ja pisteet jäivät Rovaniemelle.

Vaasan Palloseura:

Tuomas Pöyhönen – Kareem Moses, Alieu Ceesay, Miika Niemi – Jiri Nissinen (60 min, Samba Sillah), Samuel Lindeman (80 min, Arttu Nuutinen), Fabrice Gatambiye, Sebastian Strandvall – Steven Morrissey, Riku Jääskä (79 min, Joonas Vahtera) – Kalle Multanen.

VPSTV:n ottelukooste:

Maalit:

1-0 Acheampong 5 min

1-1 Multanen 45 min

1-2 Moses 56 min

2-2 Hänninen 62 min

3-2 Vujaklija 83 min

Ottelun jälkeiset haastattelut VPSTV:ssä:

RoPS - VPS ottelun tilastot SUPPORTED by InStat:

VPS - TPS

Huippuottelut jatkuvat keskiviikkona, kun Hietalahteen saapuu vieraaksi Turun Palloseura. Vaikean alkukauden jälkeen on TPS esittänyt viimeisissä otteluissa piristymisen merkkejä. Viimeisestä seitsemästä ottelusta voittoja on kertynyt viisi. Turkulaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla neljä ja joukkueiden piste-ero on vain kaksi pistettä. 

Vierasjoukkue kuuluu siihen ryhmään, joka vahvisti rivejään siirtoikkunan aikana. Joukkueeseen liittyi mm. Joonas Sundman, Serge Atakayi, Ilari Mettälä ja Kasper Hämäläinen.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Joukkueen kokoonpanossa ei ole muutoksia edelliseen RoPS-otteluun. Loukkaantumisen takia sivussa ovat edelleen Mikko Pitkänen ja Luqman Kassim.

Otteluinfo:

Päivämäärä: 1.9.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Elisa Stadion

VPSTV:n ennakkohaastattelu:

VPS saa vieraita Helsingistä - PK-35-ottelun ennak...
Kärkiottelu Rovaniemellä - RoPS-ottelun ennakko

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio