Lauantain huippuottelussa vastassa RoPS - RoPS-ottelun ennakko

20210925-_V8A3144 Kuva: Apollo Photo

Vaasan Palloseura jatkaa ylemmän loppusarjan otteluita Hietalahdessa lauantaina 2.10. kello 17.00 ja vastaan asettuu kärkiottelussa Rovaniemen Palloseura. Otteluun voit ostaa liput osoitteesta Vepsu.fi/kauppa. Ottelua voit seurata esimerkiksi Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-kanavan kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Tässä on Vaasan Palloseuran loppukauden otteluohjelma:

VPS aloitti loppusarjan viime viikon lauantaina kaatamalla kotikentällä EIF:n lukemin 2-0. Loppusarja sai täydellisen startin, kun VPS esitti tasapainoisen esityksen ja nappasi Joonas Vahteran, sekä Kalle Multasen maaleilla kolme pistettä.

VPSTV:n ottelukooste:

RoPS

Rovaniemen Palloseura on pelannut tähän mennessä hienon kauden Miesten Ykkösessä. RoPS on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kolme ja on pelannut koko kauden laadukasta jalkapalloa, joka on poikinut myös hyviä tuloksia. RoPS on tällä kaudella voittanut 12 kertaa ja pisteitä on tällä hetkellä tilillä 42.

Lauantain vierasjoukkue avasi ylemmän loppusarjan tappiolla IF Gnistanille. Ottelu päättyi lukemin 3-4. Joukkuetta valmentaa Mikko Mannila.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Vepsun tilanne on myös RoPS-otteluun lähdettäessä todella hyvä. Kokoonpanoon tulee vain yksi muutos, kun Aatu Laatikainen jää sivuun pelikiellon takia. Hänen tilalleen nousee Fabrice Gatambiye.

Kiinnitä katseesi:

VPS on saanut omat pelin toimimaan todella hyvin ja joukkueelle sopiva formaatio on löytynyt. Muuttaako RoPS omassa pelissä jotain? 

Otteluinfo:

Päivämäärä: 2.10.2021

Aloitusaika: 17.00

Stadion: Elisa Stadion

Erotuomari: Oliver Reitala

VPSTV:n ennakkohaastattelu:

VPS voitti kärkiottelun - RoPS-ottelun raportti
VPS aloitti loppusarjan voitolla - EIF-ottelun rap...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio