Kotiottelut jatkuvat keskiviikkona - HJK Klubi 04-ottelun ennakko

20210911-VPS---PK-35-0547 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseura pelaa toisen perättäisen kotiottelun lyhyen ajan sisään keskiviikkona 15.9. ja tällä kertaa vieraaksi saapuu HJK Klubi 04. Ottelu alkaa kello 18.30 ja liput ovat myynnissä osoitteessa vepsu.fi/kauppaOttelua voit seurata myös Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-kanavan kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Näistä asetelmista lähdetään keskiviikon otteluun:

VPS

Keskiviikon kotijoukkue lähtee otteluun allaan todella tärkeä voitto edellisestä ottelusta. Lauantain kamppailussa VPS päihitti PK-35:n lukemin 2-0.

Kotijoukkue sai otteluun loistavan startin ja onnistuikin luomaan heti painetta vierailijoiden maalille. Ottelun ensimmäistä maali syntyi 14. minuutilla, kun Samba Sillahin pitkä puolenvaihto tavoitti Aleksi Pahksalon, joka laukoi taidokkaasti pallon maaliin.

Seuraavaakaan maalia ei tarvinnut odottaa pitkään. 18.minuutilla VPS sai kulmapotkun, jonka seurauksena Samuel Lindeman pääsi taka-alueelta puskemaan pallon varmasti PK-35:n maaliin. Loistavan keskityksen maaliin antoi Sebastian Strandvall. Ottelu tauolle siirryttiin Vepsun 2-0 johdossa.

Toisella puoliajalla ottelu tasoittui ja PK-35 sai pelistä paremmin otetta. VPS onnistui kuitenkin puolustamaan omaa boksia hyvin ja parhaat ykkössektorin maalipaikat jäivät uupumaan vierasjoukkueelta. Viimeisenä lukkona toimi VPS:n maalilla hienon ottelun pelannut Teppo Marttinen.

VPSTV:n ottelukooste:

HJK Klubi 04

Keskiviikon vierailijat ovat tällä kaudella keränneet 20 ottelusta yhteensä 20 pistettä. Voittoja on tilille kertynyt kuusi kappaletta ja tappiota on tällä kaudella 12. Nämä tulokset oikeuttavat sarjataulukossa sijan 11. 

Vaikka pistemäärä ei ole kovin suuri, on joukkue esittänyt tällä kaudella hyviä otteita. HJK Klubi 04 on hyvin valmennettu ja organisoitu joukkue, jota valmentaa Mika Väyrynen.

Vepsun ja Klubin viimeisin kohtaaminen pelattiin 18.8. Helsingissä ja tuossa ottelussa kotijoukkue oli parempi lukemin 1-0.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Vepsun kokoonpanoon tulee muutama muutos edelliseen otteluun verrattuna. Toppari Alieu Ceesay palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Kokoonpanosta puuttuvat edelleen Mikko Pitkänen ja Jiri Nissinen.

Kiinnitä katseesi:

Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä. Miten tämä näkyy pelissä?

Otteluinfo:

Päivämäärä: 15.9.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Elisa Stadion

Erotuomari: Jani Laaksonen

VPSTV:n ennakkohaastattelu:

Syötä teksti tähän...

Draamaa Hietalahdessa - HJK Klubi 04-ottelun rapor...
Vepsulle tärkeät kolme pistettä - PK-35-ottelun ra...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio