Kauden ensimmäinen derby - KPV-ottelun ennakko

20210512-VPS---Gnistan-0049

Vaasan Palloseura kohtaa kauden ensimmäisessä Pohjanmaan Derbyssä Kokkolan Pallo-Veikot. Ottelu pelataan Hietalahden Jalkapallostadionilla maanantaina 17.5. kello 18.30. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella kaksi sarjaottelua ja molemmilla on kasassa neljä pistettä.

Otteluun otetaan yleisöä ja liput voit ostaa osoitteesta Vepsu.fi/kauppa

Muista lukea VPS - KPV ottelujärjestelyistä ennen otteluun saapumista:

https://vepsu.fi/2020-testi/vps-if-gnistan-ottelun-jaerjestelyt

Ottelua voit myös seurata Ruutu-palvelusta ja Vepsun twitter-kanavalta:

https://www.ruutu.fi/stream/3843906 & twitter.com/VPS1924

Toukokuun otteluohjelma:

Vaasan Palloseura kohtasi kauden ensimmäisessä kotiottelussa IF Gnistanin Elisa Stadionilla. Ensimmäisen puoliaika mentiin tasaisissa merkeissä, mutta ottelu sai käänteen juuri ennen taukovihellystä. Gnistanin keskikenttäpelaaja Maximo Tolonen rikkoi tilanteen ulkopuolella Vepsun Aatu Laatikaista ja ottelun erotuomari Juho Nieminen näytti Toloselle punaista korttia.

Toinen puoliaika mentiinkin vahvasti kotijoukkueen komennossa ja pitkän hallintajakson jälkeen Riku Jääskä onnistui viimeistelemään uran ensimmäisen maalin Ykkösessä. Ottelun loppulukemat taituroi VPS-kapteeni Sebastian Strandvall suoraan kulmapotkusta. Gnistan saivat vielä ottelun lopussa muutaman vaarallisen tilanteen VPS:n maalille, mutta Tuomas Pöyhönen nollasi vierailijat ja kauden ensimmäinen nollapeli näki päivänvalon.

VPSTV:n kooste:

Vaasan Palloseura saa maanantaina vastaan yhden tämänkin kauden suosikeista eli KPV:n. Kokkolalaiset ovat aloittaneet kautensa voitolla ja tasapelillä. Kauden avauksessa KPV haki vieras voiton HJK Klubi 04:stä lukemin 2-0 ja kotiavauksessa KPV tasasi pisteet Turun Palloseuran kanssa. 

Päävalmentaja Jukka Karjalainen, valmentaja Jussi Nuorela ja maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

 Joukkueen tilanne:

Joukkueen tilanteessa ei ole tullut juurikaan muutosta edellisestä ottelusta. Kokoonpanoon palaa pelikiellon jälkeen Aliue Ceesay ja ryhmää täydentää Kasperi Polvilampi. Honar Abdi ei ole maanantain ottelussa kokoonpanossa mukana. Kokoonpanosta puuttuvat edelleen myös Vahtera, Moses ja Pahkasalo. Lisäksi nuoren Hudd, Sillanpää ja Ketola eivät ole käytettävissä maanantain ottelussa.

Kiinnitä katseesi:

KPV on kahdessa edellisessä sarjaottelussa, sekä joukkueiden cup-taistelussa vajonnut matalaan puolustusblokkiin. On hyvin mahdollista, että tämä tapahtuu myös maanantaina Hietalahdessa. Pallonhallinta tulee todennäköisesti olemaan Vepsulla eli kiinnitä katseesi kotijoukkueen pallolliseen pelaamiseen.

Historia:

6.2.2021 KPV - VPS 1-1

26.9.2020 KPV - VPS 0-1

1.8.2019 VPS - KPV 4-1


Otteluinfo:

Päivämäärä: 17.5.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Elisa Stadion

Ottelun erotuomari: Kalle Mäkinen

Avustavat: Riku Vihreävuori & Eetu Sílen


Match Magazine:

https://issuu.com/vepsu/docs/vps_match_magazine_kpv_final__5_

VPSTV:n haastattelussa päävalmentaja Jukka Karjalainen:

Ottelun jälkeiset haastattelut tulossa VPSTV:seen.

Tasapeli kauden ensimmäisessä derbyssä - KPV-ottel...
VPS – KPV OTTELUN JÄRJESTELYT

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio