Hyvän tahdon BLACK FRIDAY -kampanja!

Hyvän tahdon BLACK FRIDAY -kampanja!
Vaasan Palloseura, VIFK ja Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry toteuttavat perjantaina 26.11. hyvän tahdon Black Friday -kampanjan! Vuonna 2018 ensimmäistä kertaa järjestetty kampanja on siitä lähtien ollut menestys. Monet, joilla ei muuten olisi ollut mahdollisuutta käydä VPS:n peleissä, ovat päässeet nauttimaan huippujalkapallosta.

Kampanja toimii siis näin: VPS ja VIFK lahjoittavat yhtä monta yhteistä kausikorttiaan Hope ry:lle kuin perjantain 26.11. aikana ostetaan. Eli ostamalla kausikortin perjantaina, teet samalla hyvän tahdon eleen lahjoittamalla. Kampanja-aika on torstain ja perjantain välisestä yöstä 00:00 alkaen perjantain ja lauantain väliseen yöhön 00:00 päättyen.

Kampanjaan osallistumalla tarjoat jalkapalloelämyksiä myös heille, joilla ei olisi siihen muuten mahdollisuutta. VPS ja VIFK uskovat, että jalkapallo kuuluu kaikille. Kausikortit ovat -10 € alennuksessa Black Fridayn kunniaksi perjantaina 26.11. Hanki siis huippuedullinen kausikortti silloin ja tarjoat samalla jopa 40 ottelun verran jalkapalloviihdettä jollekin, joka sitä tarvitsee.

Kausikortit Perjantaina 26.11:

Päätykatsomokausikortti 69 €

Pääkatsomokausikortti 159 €

Kortin voi ostaa VPS:n verkkokaupasta, VIFK:n kotisivujen kautta sekä seurojen toimistoilta Elisa Stadionilta.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.

Yhteinen konkreettinen välittämisen kulttuuri auttaa meitä kaikkia kehittymään toiveikkaiksi, merkitystä omassa arjessaan kokeviksi ihmisiksi.

Meillä ei ole kynnystä auttamiseen eikä kynnystä pyytää apua. Me teemme töitä yhdessä, kaikkien yhteiseksi hyväksi. Jokainen voi auttaa, vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. Se riittää.

1. KERÄÄMME JA KIERRÄTÄMME TAVARA- JA VAATELAHJOITUKSIA

Keräämme ja jaamme lähinnä vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä ja leluja niiden tarpeessa oleville lapsille. Muun muassa toppapuvut, saappaat, sukset, nallet ja nappikset ovat löytäneet kauttamme tarvitsijan.

2. TUEMME LASTEN JA NUORTEN HARRASTUKSIA

Tarjoamme vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia.

3. MAHDOLLISTAMME ILOA VAPAA-AJAN ELÄMYKSILLÄ

Lapset ovat päässeet elokuviin, retkille ja konsertteihin, yhdenvertaisina kavereidensa kanssa. 

Aren ja Miikkan saga jatkuu!
Juhani Pikkarainen Vepsuun!

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio