Giuseppe Lo Giudice jatkaa myös Vepsussa

peppe

VPS on solminut jälleen uuden jatkosopimuksen. Toppari Giuseppe Lo Giudice jatkaa seurassa myös kauden 2021 ja lisäksi sopimuksessa on kahden vuoden optio.

Vuonna 2000 syntynyt VPS:n oma kasvatti sopii Vepsun tulevaisuuteen tähtäävään, omiin junioreihin nojaavaan strategiaan. Sisilialaisen isän poika mutta Vaasassa kasvanut Lo Giudice on jatkosta tyytyväisin mielin.

- Tosi hyvä fiilis. Tavoite oli jäädä tänne Vaasaan, ja Vepsun kanssa päästiin yhteisymmärrykseen. Luotan Vepsun projektiin, ja nousua haetaan, Lo Giudice hymyilee.

Kahden viimeisen vuoden aikana Lo Giudice on noussut VPS Akatemiasta kautta Vepsun avaukseen asti. Läpimurto tapahtui alkukaudesta, ja lopulta nuori toppari ehti pelata Raidassa jo 15 ottelua. Siitä huolimatta Lo Giudicen mielestä varaa olisi vielä ollut parantaakin.

- Hyvä fiilis siitä, että sai pelejä alle. Kyllä ne pelit kehittää enemmän kuin treenaaminen. Sanotaan, että oli hyvä, mutta silti keskinkertainen kausi omasta mielestä, "Peppe" pohtii.

Mennyt kausi oli Vepsulle pettymys. Kuudes sija ei ollut aivan sitä mitä odotettiin.

- Sanotaan, että oli vaikea kausi jokaiselle joukkueelle Ykkösessä. Mielestäni se, mitä jätkät pisti kehiin treenikentällä ja sen ulkopuolella, oli tosi hyvää. Tietenkään tuloksellisesti se ei ollut sitä mitä haettiin. Sanotaanko, että sellainen tasaisuus puuttui koko kauden ajan. Pelit ailahteli aika paljon, Lo Giudice kertoo.

Lo Giudice on jo ehtinyt keskustella uuden päävalmentaja Jukka Karjalaisen kanssa jonkin verran, ja kertoo, että fiilikset uudesta koutsista ovat ihan hyvät. Ensi kaudella Lo Giudice odottaa kehittävänsä pelaamista siitä, mihin jäätiin.

- Viime kaudella tuli hyvin pelejä alle, niin ensi kaudella kehittää vielä siitä. Totta kai täytyy edelleen taistella myös peliajasta. Tavoitteena on päästä pelaamaan niin monta peliä kuin mahdollista, Lo Giudice päättää.

VPS panostaa pelaajapolkuun - seura aloittaa yhtei...
Sebastian Strandvall jatkaa Vepsussa!

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio