Futiksen alkeet tytöille Frozen-elokuvan tarinaa tapaillen

UEFA-Playmakers_vaaka-1200x630

VPS yhdessä UEFAn ja Disneyn kanssa kannustamaan tyttöjä jalkapallon pariin - veloituksetta!

VPS on valittu mukaan toteuttamaan 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. UEFA Playmakers -ohjelman kautta VPS haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena, veloituksetta. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney -tarinoiden maailmassa. Kohdistamme ohjelman 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Frozen 2 -elokuvaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

VPS:n Playmakers -harjoituksia vetävät valmentajat koulutetaan helmi-maaliskuun aikana Playmakers -ohjelman valmentajiksi. Maalis-huhtikuun vaihteessa käynnistyvässä ohjelmassa ovatkin valmentajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö, tyttöjä liikunnan pariin innostava ohjaustapa sekä vastuullisesti ja terveysturvallisesti toteutetut harjoitustapahtumat.

Ilmoittautumisen Playmakers -harjoituksiin on nyt avattu osoitteessa https://www.vpsjuniorit.fi/lomakkeet/3081/frozen-f... HUOM! Rajoitettu määrä paikkoja!

Harjoitukset alkavat maalis-huhtikuun vaihteessa. Harjoitukset tullaan pitämään Vaasan Urheilukeskuksessa sunnuntai-iltapäivisin klo 12-15 välisenä aikana. Yksi harjoitus kestää 45-60 minuuttia ja harjoitustapahtumia kevään aikana on kymmenen.

Harjoitustapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia.

Lisätiedot: Joni Annila, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 681 6565


Kauden ensimmäinen derby – FF Jaro-ottelun ennakko
VPS oli tyly vieras Oulussa – RoPS-ottelun raportt...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio