OSAKEANTI
Slider
Image

RYHDY OMISTAJAKSI

Image

13.7.2017. Pelikellossa on 11 minuuttia, kun Jerry Voutilainen iskee pallon Brøndbyn verkkoon upean kuvion päätteeksi. Loppuunmyyty Elisa Stadion räjähtää lämpimässä kesäillassa. Tähän pisteeseen pääseminen on vaatinut järkyttävän määrän työtä. Töitä ovat tehneet pelaajat, valmennus, toimisto, juniorit, vanhemmat, talkoolaiset, fanit ja koko vaasalainen jalkapalloperhe. Tämä hetki on vaatinut uhrauksia, omistautumista ja aitoa rakkautta jalkapalloa kohtaan. Tämänkaltaiset hetket tavallisesti vaativat resursseja, joihin vain suurseuroilla on mahdollisuuksia.

Polku kohti tuonkaltaisia hetkiä alkaa juniorikentiltä. Lapsen ensimmäinen maali, kehut valmentajalta tai ystävystyminen joukkuekavereiden kanssa ovat asioita, joiden takia junioripuolella tehdään töitä. VPS ei ainoastaan opeta lapsia pelaamaan jalkapalloa. Seura haluaa kasvattaa nuoria, joilla on kaikki eväät menestymiseen millä tahansa elämän osa-alueella. VPS:n järjestämä iltapäivätoiminta helpottaa lapsiperheiden arkea ja kannustaa lapsia aktiiviseen sekä terveelliseen elämään. Seuralla on tärkeä rooli myös kotouttamisessa. Moni vaasalainen maahanmuuttajaperhe on päässyt suomalaiseen yhteiskuntaan paremmin sisään jalkapallon avulla.

Kaikki alkoi 95 vuotta sitten Fischerin kahvilassa. Silloin joukko vaasalaisia palloilumiehiä päätti perustaa Vaasan Palloseuran. Kohta satavuotiaan VPS:n matkan varrelle on mahtunut ala- ja ylämäkiä. Seura on pudonnut pääsarjasta kymmenen kertaa ja taistellut välillä jopa olemassaolostaan. Seurassa on harrastanut ja kasvanut kymmeniätuhansia nuoria. Matkan varrella on ollut myös suuria ilon hetkiä, kuten europelejä, mitaleja sekä kaksi Suomen mestaruutta. VPS on tarjonnut unohtumattomia elämyksiä vaasalaisille jalkapalloihmisille 95 vuoden ajan.

Menestyminen Veikkausliigassa vaatii jatkuvaa kehitystä joukkueeseen, valmennukseen ja liiketoimintaan. Nykyään yleisömääristä kilpaillaan kotisohvan ja loputtoman viihdetarjonnan kanssa. Urheilu ja siihen liittyvä liiketoiminta ovat murrospisteessä. Erot varakkaimpien seurojen ja muiden välillä kasvavat jatkuvasti. Näistä syistä johtuen Vaasan Palloseura on päättänyt uudistaa toimintaansa ja strategiaansa. Omistajien ja kannattajien tuella VPS pystyy vastamaan uusiin haasteisiin ja kehittymään pysyvästi menestyväksi liigaseuraksi.

Osa annissa kerätyistä resursseista suunnataan akatemiatoiminnan kehittämiseen. Ainoa tie pitkäjänteiseen menestykseen on panostaminen seuran omaan pelaajakehitykseen. VPS haluaa nähdä edustusjoukkueessaan yhä enemmän omia kasvattejaan. Seura tulee myös kehittämään uusia liiketoimintamalleja ja tapoja olla läsnä ihmisten arjessa. Omistajien tuella VPS pystyy esimerkiksi hankkimaan LED-tauluja, jotka lisäävät seuran näkyvyyttä ja tarjoavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Yhdessä omistajien kanssa VPS pystyy kehittämään toimintaansa ja eheyttämään talouttaan. VPS käynnistää osakeannin tiistaina 26.2.2019 ja päättyy 31.8.2020. Ryhdy osakkeenomistajaksi ja tehdään yhdessä Vepsusta pysyvästi menestyvä Veikkausliigaseura!

"Menestyvä Vaasanseutu, sen ihmiset ja yritykset tarvitsevat tuekseen huipputason elämyksiä. Ryhtymällä osakkeenomistajaksi olet mukana turvaamassa huippujalkapallon jatkumista Vaasassa." - #8 Sebastian Strandvall

Ryhdy osakkeenomistajaksi tästä tai ota yhteyttä toimistoon:

Sähköposti: toimisto@vepsu.fi
Puh. (06) 318 2970

Osakeanti:

  • Osakkeen hinta 100 €
  • Osakkeiden aiempi lukumäärä 6025 kpl
  • Uusia osakkeita jaossa 2125 kpl
  • Jaettava omistusosuus 0,012 - 26,07%

Omistajuuden lisäksi saat:

  • 1-5 osaketta: VPS-lippis tai kaulahuivi
  • 6-20 osaketta: 2 kpl VIP-lippuja tulevan kauden otteluun
  • 21-30 osaketta: 4 kpl VIP-lippuja tulevan kauden otteluun
  • 31-50 osaketta: 6 kpl VIP- lippuja tulevan kauden otteluun
  • 51 osaketta tai enemmän: Aitio käyttöön tulevan kauden ottelussa
Image
Image
Image
Image
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio