AKTIEEMMISSION
Slider
Image

BLI EN ÄGARE

Image

13.7.2017.  11 minuter har spelats då Jerry Voutilainen smäller in bollen i Brøndbys nätmaskor efter strålande uppspel. Slutsålda Elisa Stadion exploderar i den varma sommarkvällen. Att man tagit sig till denna punkt har krävt en otrolig mängd arbete. Arbete har gjorts av spelarna, tränarna, kontoret, juniorerna, föräldrarna, talkoarbetarna, supportrarna och hela Vasas fotbollsfamilj. Denna stund har krävt uppoffringar, ägnande och äkta kärlek gentemot fotbollen. Stunder som dessa kräver vanligtvis resurser som enbart storklubbar har möjligheter till.

Vägen till sådana stunder börjar med juniorerna. Barnets första mål, att få beröm av tränaren eller det att man blir vän med lagkamraterna är saker som man jobbar för på juniorsidan. VPS lär inte enbart barnen att spela fotboll. Föreningen vill uppfostra unga som har alla möjligheter att vara framgångsrika på vilket sätt som helst i livet. Den eftermiddagsverksamhet som ordnas av VPS underlättar barnfamiljernas vardag och sporrar barnen till ett aktivt och hälsosamt liv. Föreningen har även en viktig roll i integrationen. Flera av invandrarfamiljerna i Vasa har kommit bättre in i det finländska samhället med hjälp av fotbollen.

Allting började för 95 år sedan på Fischers café. Då bestämde sig en grupp med bollspelsintresserade män att grunda Vaasan Palloseura. Under den snart hundraåriga VPS resa har det rymts både nedförs- och uppförsbackar. Föreningen har fallit ur huvudserien nio gånger och ibland till och med kämpat om sin överlevnad. Tiotusentals unga har tränat och växt upp i föreningen. Under resans gång har man också upplevt stunder av stor glädje, såsom Europamatcher, medaljer samt två finländska mästerskap. VPS har bjudit på oförglömliga upplevelser åt Vasas fotbollsfolk i 95 års tid.

Att vara framgångsrik i Veikkausliiga kräver en kontinuerlig utveckling av laget, tränarteamet och affärsverksamheten. Om åskådarantalen konkurrerar man nuförtiden med hemmasoffan och det oändliga nöjesutbudet. Idrotten och den relaterade affärsverksamheten ligger vid en brytpunkt. Skillnaderna mellan de förmögnare klubbarna och de andra växer kontinuerligt. Av dessa orsaker har Vaasan Palloseura beslutit sig för att förnya sin verksamhet och strategi. Med ägarnas och supportrarnas stöd kan VPS svara på nya utmaningar och utvecklas till en permanent framgångsrik ligaförening.

Föreningens egen spelarstig kommer att få ett ökat antal resurser. En del av de resurser som samlas in i emissionen kommer att riktas till utvecklingen akademiverksamheten under kommande säsong. Den enda vägen till långsiktig framgång är att satsa på den egna spelarutvecklingen. VPS vill se ännu flera självfostrade spelare i representationslaget. Föreningen kommer att utveckla nya affärsverksamhetsmodeller och sätt att vara närvarande i människornas vardag. Med ägarnas stöd kan VPS till exempel skaffa LED-skärmar som ökar föreningens synlighet och erbjuder nya affärsverksamhetsmöjligheter.

Tillsammans med sina ägare kan VPS utveckla sin verksamhet och främja sin ekonomi. VPS inleder en aktieemission på tisdag 26.2.2019. Aktieemission slutar på måndag 31.8.2020. Bli en aktieägare och låt oss tillsammans göra Vepsu till en kontinuerligt framgångsrik Veikkausliigaförening.

"Den framgångsrika Vasaregionen, dess människor och företag behöver stöd av upplevelser på högsta nivå. Som aktieägare tryggar du en fortsatt fotboll på toppnivå i Vasa." - #8 Sebastian Strandvall

Bli en aktieägare här eller kontakta kontoret:

E-post: toimisto@vepsu.fi
Telefon: (06) 318 2970

Aktieemission:

  • En akties pris 100 €
  • Tidigare mängden aktier 6025 kpl
  • Nya aktier som ges ut 2125 kpl
  • Ägandeandel som ges ut 0,012 - 26,07%

Utöver ägandet får du:

  • 1-5 aktier: VPS-keps eller halsduk
  • 6-20 aktier: 2 st. VIP-biljetter till kommande säsongens matcher
  • 21-30 aktier: 4 st. VIP-biljetter till kommande säsongens matcher
  • 31-50 aktier: 6 st. VIP-biljetter till kommande säsongens matcher
  • 51 aktier eller mer: En loge till förfogande under en match kommande säsong
Image
Image
Image
Image
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio