VPS vahvistaa maalivahtiosastoaan – Valeri Voskonian Raitaan

Valeri-tiedote

Vaasan Palloseura ja maalivahti Valeri Voskonian ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 25-vuotias maalivahti harjoitteli joukkueen kanssa ensimmäistä kertaa tiistaina ja on käytettävissä jo sunnuntaina vierasottelussa Rovaniemellä.

Voskonian on syntynyt Ukrainassa, mutta miehellä on sekä Ukrainan että Armenian passit. Maalivahti aloitti ammattilaisuransa kotikaupungissaan MFK Mykolajivissa. Vuonna 2016 Voskonian siirtyi Armenian suurseuraan, Pjunik Jerevaniin. Armenialaisia sukujuuria omaava Voskonian pääsi myös mukaan maan A-maajoukkueeseen. "Valluksi" Vepsussa ristitty maalivahti liittyy joukkueeseen täynnä intoa.

- Olen todella iloinen. VPS:n organisaatio on todella hyvällä tasolla, ja on mielenkiintoista pelata uuden joukkueen kanssa, Voskonian kommentoi.

Vuonna 2018 mies palasi takaisin Mykolajiviin. 189-senttinen maalivahti on ollut ilman seuraa tästä kesästä lähtien. Vaasaan tultuaan Voskonian harjoitteli aluksi VIFK:n kanssa, mutta liittyy nyt Vepsun vahvuuteen. Ulottuva ja raamikas maalivahti teki vaikutuksen VPS:n valmennukseen jo ensimmäisissä harjoituksissaan tiistaina.

- En oikein osaa kuvailla pelityyliäni, mutta ihmiset näkevät sen sitten peleissä. Teen aina parhaani ja kaiken, mitä valmentaja pyytää. Kaikkein tärkeintä on, että VPS säilyy Veikkausliigassa. Jos joukkue menestyy, minäkin menestyn, tuore VPS-maalivahti kertoo.

Voskonian tuo kipeästi kaivattua syvyyttä Vepsun maalivahtiosastolle. Karl-Filip Eriksson toipuu vielä loukkaantumisesta, joten vain Martin Kompalla sekä Mika Kaarre ovat olleet käytettävissä edustusjoukkueen ja akatemian välillä. Voskonian tietää, että Vepsulla on vaikea tilanne Veikkausliigassa. Maalivahti toivoo, että fanit tukevat joukkuetta loppuun saakka.

- Toivon, että fanit eivät menetä uskoaan joukkueeseen. Joukkue tulee antamaan kentällä kaikkensa, ja toivottavasti yleisö seisoo takanamme, Voskonian päättää. 


OSTA LIPPU SEURAAVAAN KOTIMATSIIN

Ennakko: Rovaniemellä pelataan sunnuntaina isoista...
FCV voitti Akatemian niukasti

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio