VPS:n koronavirustilanne ja sen vaikutukset loppukauteen

b2ap3_large_b2ap3_large_b2ap3_large_Artikkelikuva2

 Koronatartuntatilanne VPS:ssä

VPS:n edustusjoukkueesta on testeissä löytynyt nyt yhteensä neljä koronavirustartuntaa. Ensimmäinen koronavirustartunta todettiin viime viikon alussa, ja heti tuloksen saamisen jälkeen koko VPS:n edustusjoukkue meni karanteeniin. Kolme muuta tartuntaa todettiin loppuviikosta. Kaikki sairastuneet ovat hyväkuntoisia ja eristyksissä kotihoidossa. 

Kaikki muut testatut VPS:n edustusjoukkueen jäsenet ovat saaneet negatiivisen testituloksen. Seuraamme tilannetta edelleen ja teemme toimenpiteitä tarvittaessa.

Koronakaranteeni ja tartuntojen välttäminen

VPS on pyrkinyt toimimaan koronan suhteen vastuullisesti. Joukkueessa on ollut ohjeistus vältellä koronariskitilanteita, ja esimerkiksi ottelumatkoilla on käytetty maskia ja noudatettu turvavälejä mahdollisuuksien mukaan. Oireilevien henkilöiden osallistuminen VPS:n harjoituksiin ja ottelutapahtumiin on ollut kokonaan kiellettyä.

Koko VPS-joukkue on ollut karanteenissa siitä lähtien, kun joukkueen sisällä todettiin ensimmäinen positiivinen tulos. Lukuun ottamatta koronatartunnan saaneita henkilöitä, pääsee joukkue karanteenista myöhemmin tämän viikon aikana ja voi AVI:n ohjeiden mukaisesti jatkaa taas normaalia harjoitteluaan.

Kauden saattaminen loppuun

Pohjanmaan koronavirustilanne ja niistä aiheutuvat rajoitukset aiheuttavat haasteita VPS:n jäljellä olevien kahden kotiottelutapahtuman suhteen. AVI:n päätöksen mukaan VPS saa edelleen jatkaa joukkueharjoituksia, mutta voi pelata kotiottelunsa vain tyhjille katsomoille.

Tilanteesta neuvotellaan vielä Palloliiton kanssa. VPS tiedottaa kauden viimeisiä otteluita koskevista päätöksistä ja järjestelyistä tarkemmin mahdollisimman pian. Tällä hetkellä näyttää todennäköiseltä, että kausi voidaan pelata loppuun päivitetyn otteluohjelman mukaisesti.

Joka tapauksessa otteluiden pelaaminen tyhjille katsomoille tulee aiheuttamaan VPS:lle merkittäviä tulonmenetyksiä. Seuraa voi tukea vaikeana aikana, ja tämän tukensa myös näyttää, osallistumalla esimerkiksi VPS Lockdown Support -kampanjaan. Sen kautta voi hankkia jo nyt mm. ottelulippuja vuodelle 2021 sekä paikan hienolta virtuaalikannattajaseinältämme koko ensi vuodeksi. 

Lue lisää tästä!

VPS palasi tänään joukkueharjoituksiin
VPS Lockdown Support -paketit nyt myynnissä!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio