VPS:n kapteenisto valittu

Kopio-tiedostosta-20092019-VPS-FC-Lahti-2 Kuva: Harri Bragge

Vaasan Palloseuran kapteenisto uudelle kaudelle on valittu. Valinta tehtiin jälleen joukkueen sisäisellä äänestyksellä. Kapteenina jatkaa tuttuun tapaan Sebastian Strandvall.

Aina se valinta vetää nöyräksi ja tuntee kiitollisuutta siitä, että kaverit äänestivät taas minut kapteeniksi. Minun pitää aina täyttää heidän odotuksensa siitä, mitä hyvä kapteeni on. Se on aina yhtä iso kunnia, vaikka aikaisemminkin olisi ollut kapteenina, Strandvall kuvailee.

Strandvallin lisäksi kapteenistoon valittiin Ville Koskimaa ja Momodou Sarr. Koko kapteenisto on siis vaasalainen. 

- Muodostamme heidän kanssaan hyvän tiimin. Villen kanssa tunnemme pitkältä ajalta, ja hän on sitä kokeneempaa kaartia. Mutta on todella tärkeää, että meillä on myös "Mudu", joka on nuorempi. Hän täydentää kapteenistoamme hyvin, ja ollut koko pre-seasonin aikana meille kaikille hyvänä esimerkkinä siitä, miten treenataan. On erittäin hyvä, että meillä on tällainen sekoitus vanhaa ja nuorta, "Seba" kertoo. 

VPS kohtaa tänään harjoitusottelussa Vaasan IFK:n. Strandvall on sitä mieltä, että vaasalaisten kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan ottelu, vaikka kyseessä onkin vielä vain harjoitusottelu.

Varmasti kaikilla on ollut ikävä liveurheilua. Sellainen sopiva alku kesälle, että sää suosii ja paikalliset joukkueet kohtaavat. Kaikki saavat vähän esimakua, että miltä homma näyttää, kun kahden ja puolen viikon päästä sarja alkaa toden teolla, Strandvall päättää.

VPS:n ja VIFK:n välinen harjoitusottelu pelataan tänään illalla kello 20 Elisa Stadionilla. Ottelutapahtuma on ilmainen, mutta koronarajoitusten vuoksi stadionille otetaan 400 ensimmäistä paikalle saapunutta katsojaa. 

KANNATTAJASEINÄ 

Näinä vaikeina aikoina voit osoittaa tukesi Vepsulle muun muassa hankkimalla paikan kannattajaseinältä. Jokainen tukeaan VPS:lle osoittanut saa nimensä koko kaudeksi Elisa Stadionin kannattajapubiin pystytettävälle seinälle. Mitä suuremmalla summalla tukee, sitä suuremmalla saa nimensä seinälle!

Paikan kannattajaseinältä voi ostaa tämän linkin kautta: https://www.seamchip.fi/vepsu/vps-kannattajaseina-2020

Fanituotteet ja otteluliput Vepsun verkkokaupasta: https://www.seamchip.fi/vepsu/

VPS murskasi VIFK:n
Vepsun harjoitusottelut ennen kautta

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio