VPS:n hallitukseen ja markkinointiryhmään kuulunut Heikki Joensuu on poissa

Artikkelikuva2

Vaasan Palloseuran hallituksessa 90-luvulla toiminut Heikki Joensuu on poissa. Joensuu tuli mukaan VPS:n junioritoimintaan ensin poikiensa harrastuksen kautta. Myöhemmin Joensuu liittyi VPS:n markkinointiryhmään, jossa hän vastasi ottelutapahtumien kulusta. Markkinointiryhmä voitti Palloliiton yleisömarkkinointikilpailun monta kertaa peräkkäin, jonka jälkeen kilpailua ei enää järjestetty.

VPS merkitsi Joensuulle paljon. Markkinointiryhmässä työskennellyt Antti Haarala kuvailee Joensuuta hienoksi ystäväksi, jonka kanssa oli ilo tehdä töitä.

- Heikki oli varsinainen viihdyttäjä, hänen kanssaan aika ei tullut koskaan pitkäksi. Aina valmis auttamaan. Heikillä oli laaja ystäväpiiri, aikaa riitti kaikille. Heikki ei kaihtanut mitään tehtäviä, eikä luistanut tehtävistä, vaan halusi viedä asiat loppuun ja vielä vähän enemmän.

Ensimmäinen tapaaminen Joensuun kanssa on jäänyt Haaralan mieleen.

- Muistan kun tapasin Heikin ensimmäisen kerran. Olimme Helsingissä Palloliiton järjestämässä ensimmäisessä yleisömarkkinointikilpailun Gaalassa. Eero Karhumäki esitteli minulle Heikin; tässä on Heikki Joensuu, hän on markkinointiryhmämme uusi jäsen. Kättelimme Heikin kanssa ja sanoin että tervetuloa mukaan, mutta tiedä, jos et ole täydellä sydämellä mukana, voit lähteä saman tien. Olihan se aika tyly tervetulotoivotus. Myöhemmin Heikki kertoi minulle, että olihan toivotus, tuolle on pakko näyttää mistä tuulee. Sittemmin Heikki aina esitteli minut kertomalla, miten hänet on toivotettu tervetulleeksi VPS:n markkinointiryhmään. Meistä tuli ylimmät ystävät, Haarala kertoo.

Vaasan Palloseura ottaa osaa Heikki Joensuun läheisten suruun. 

Steven Morrissey jatkaa Raidassa kaudella 2020
VPS tulee vahvempana takaisin

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio