VPS kohtaa SJK:n huomenna Seinäjoella

25.01.2020---VPS-SJK-akt.-10 Kuva: Harri Bragge

VPS matkustaa huomenna 17.6. Seinäjoelle SJK:n vieraaksi harjoitusotteluun, joka on samalla myös Pohjanmaan derby. Ottelu pelataan OmaSP Stadionilla ja se alkaa kello 18.

Vepsun kausi alkoi viime viikolla duurivoittoisissa merkeissä, kun Elisa Stadionilla VIFK kaatui selvin numeroin 5-1. Maaleja iski Vepsulle nuori vaasalainen jos toinenkin, sillä verkkoa heiluttamaan pääsivät niin Samba Sillah, Giuseppe Lo Giudice, Akseli Lehtimäki kuin Arttu Nuutinenkin. Keskiviikkona VPS kohtaa jo paria pykälää kovemman haasteen, kun vastaan asettuu Seinäjoen SJK.

Kotijoukkue valmistautuu oman Veikkausliiga-kauteensa, ja se on pelannut kesäkuussa nyt kaksi ottelua. Niissä se pelasi toisia Veikkausliiga-seuroja Hakaa ja Ilvestä vastaan tasapelit lukemin 1-1 ja 2-2. SJK kohdattiin harjoitusottelussa jo aikaisemmin, tämän vuoden tammikuussa. Silloin Raidan paletti oli vielä levällään, ja hallissa pelatussa kohtaamisessa tuli tappio lukemin 4-1.

Nyt Vepsun paketti on jo paljon valmiimpi, ja sen voi odottaa tässä vaiheessa kautta haastavan seinäjokelaisia edellistä kertaa tiukemmin. VPS:n apuvalmentaja Nijaz Sarajlija kertoo, että Raita keskittyy tässäkin kohtaamisessa pääasiassa silti omaan pelaamiseensa ja sen kehittämiseen.

- Meille se ottelu on ensisijaisesti harjoitusottelu, joten fokuksemme on omassa joukkueessamme. Tavoitteenamme on voittaa ottelu sillä tavalla, millä olemme pelanneet harjoituskentällä. Haluamme keskittyä siihen, mitä teemme, miten reagoimme ja miltä näytämme. Lisäksi meidän on pidettävä muodostelmamme kasassa erilaisissa pelitilanteissa. Lopputulos tulee aina näiden asioiden seurauksena, bosnialainen apuvalmentaja kuvailee.

SJK:n ryhmä on tuttuun tapaan nimekäs. Tähtipelaajansa se onnistui suurimmaksi osaksi pitämään, ja tämän kauden uusista pelaajista maajoukkuekokemusta on sekä Tero Mäntylällä, Niko Markkulalla että Matej Hradeckyllä. Vepsun valmennus ei vastustajien nimiä liiaksi tuijota.

- Positiivinen tulos meille olisi voittaa ottelu. Aivan vastustajasta riippumatta meidän tavoitteenamme on aina voitto. Voittaminen on aina ensimmäinen asia, mitä tavoittelemme, Sarajlija painottaa.

VPS-ryhmän pelikunto on pääosin hyvä. Pelistä sivussa ovat varmasti vain korona-aikaan ulkomailla olleet Jeff Addai ja Moses Duckrell, mutta muuten VPS pyrkii aloittamaan pitkälti parhaalla kokoonpanollaan.

Joukkueen mukana Seinäjoelle matkustaa myös joitakin testipelaajia. Heistä yhdysvaltalainen vasen puolustaja Ian Garret aloitti ottelun VIFK:ta vastaan. 

---

Ottelu järjestetään kesäkuun koronarajoitusten puitteissa, joten SJK ottaa katsomoon vain 450 katsojaa priorisoiden omia kausikortin omistajiaan. Vieraskannattajaryhmien matkustaminen paikalle on kielletty. Pelin lipunmyynti- ja turvallisuuskäytännöistä on lisää tietoa SJK:n nettisivuilla.

Pelin voi katsoa netissä, sillä kotijoukkue SJK myy ottelusta striimiä hintaan 9,90 €. Sen voi ostaa osoitteesta https://events.liveto.io/events/sjk-vps.

Kysymykset nettistriimiin liittyen sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 Kannattajaseinä

 Näinä vaikeina aikoina voit osoittaa tukesi Vepsulle muun muassa hankkimalla paikan kannattajaseinältä. Jokainen tukeaan VPS:lle osoittanut saa nimensä koko kaudeksi Elisa Stadionin kannattajapubiin pystytettävälle seinälle. Mitä suuremmalla summalla tukee, sitä suuremmalla saa nimensä seinälle! 

Paikan kannattajaseinältä voi ostaa tämän linkin kautta: https://www.seamchip.fi/vepsu/vps-kannattajaseina-2020

Fanituotteet ja otteluliput Vepsun verkkokaupasta: https://www.seamchip.fi/vepsu/

SJK päihitti Vepsun
VPS murskasi VIFK:n

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio