VPS kohtaa SJK Akatemian Suomen Cupin avauksessa

SJK-Akatemia-ennakko

Vaasan Palloseuran kilpailulliset ottelut alkavat huomenna lauantaina, kun SJK Akatemia saapuu Vepsun vieraaksi Fennia Arenalle. Suomen Cupin Ykkösen karsintalohko B:n ottelu käynnistyy kello 18:00. Mielenkiintoisessa ottelussa tullaan näkemään paljon uusia VPS-pelaajia, sillä viime viikot ovat olleet täynnä sopimusuutisia.

Harjoitukset ja joukkueen rakentaminen ovat sujuneet päävalmentaja Christian Sundin mukaan hyvin. Joukkueessa on paljon uusia pelaajia, mutta Sund kehuu silti ryhmän yhtenäisyyttä. VPS-luotsi lupailee, että huomenna nähdään energinen Vepsu.

- Huomenna saadaan jalkeille energinen joukkue. Olemme puhuneet, että haluamme tuoda energiaa kentälle. Meillä on mahdollisuudet tehdä se huomenna, sen on näkynyt treeneissä. Olemme nyt tosi yhtenäinen joukkue ja haluamme pitää sen myös vaikeina hetkinä. Menemme eteenpäin askel kerrallaan ja huominen peli antaa taas meille lisää vastauksia, Sund sanoo.

Pre-season on sujunut tähän asti valmentajan toiveiden mukaisesti. Pelaajien asenne myös kentän ulkopuolisissa asioissa saa paljon kiitosta Sundilta.

- Meillä ei ole ollut loukkaantumisia, se on hyvä merkki. Olemme päässeet treenaamaan suht paljon. Tässä vaiheessa rakennetaan pohjaa. Ne periaatteet, mistä haluamme pitää kiinni kentällä ja sen ulkopuolella, ovat toimineet hyvin. Pelaajat ovat ottaneet vastuuta harjoituksissa ja niiden jälkeen. Olen todella ylpeä, että meillä on pelaajia, jotka haluavat auttaa muuallakin kuin kentällä, kehuu Sund.

VPS on nuori joukkue, mutta lauantain vastustaja on vielä nuorempi. SJK Akatemian tulee todennäköisesti olemaan hyvin junioripainotteinen. Kokeneempaa kaartia vierasjoukkueen kokoonpanossa edustavat Arttu Aromaa, Joona Lautamaja sekä Juuso Takanen. VPS lähtee kotiotteluunsa ennakkosuosikkina.

- Yksi tärkeä juttu nyt on saada itseluottamusta. Yleensä se tulee pelien kautta. Näkisin, että pyrimme ottamaan pelin kontrolliin ja meillä on kaikki avaimet siihen. Yritämme tehdä pelin vaikeaksi SJK Akatemialle, jotta he huomaavat, että tämä on kovempi taso kuin, mihin he ovat tottuneet. Toivottavasti se näkyy huomenna kentällä, Sund kommentoi.

VPS on saanut talven aikana riveihinsä useita uusia ja joitakin tuttuja pelaajia. Samuel Mahlamäki Camacho, Tommy Cooney, Moses Duckrell, Eetu Puro, Ville Koskimaa, Arttu Nuutinen, Tuomas Pöyhönen ja Rasmus Leislahti pääsevät huomenna näyttämään taitojaan vaasalaisyleisölle ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Kokoonpanossa nähdään todennäköisesti myös muutamia viime kaudella enimmäkseen VPS J Akatemiassa pelanneita pelaajia.

Liput otteluun ovat nyt myynnissä Vepsun verkkokaupassa. Otteluun pääsee myös kausikortilla. Mikäli et ole vielä saanut korttiasi, pääset otteluun kertomalla nimesi lippuluukulla. Kausikortin voi ostaa verkkokaupasta tai VPS:n toimistolta, jossa voi maksaa käteisellä, kortilla, laskulla, Eazybreak -sovelluksella, Edenred -kortilla, Smartum -seteleillä/kortilla, Tyky -seteleillä, Virike -seteleillä ja nyt myös ePassilla. Jos et pääse paikalle Fennia Arenalle, ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta.

Kuva: Harri Bragge

HANKI KAUSIKORTTI TAI LIPPU TÄÄLTÄ

Miika Niemi Vepsun puolustukseen
Maalivahti Rasmus Leislahti Raitaan

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio