VPS jatkaa harjoituksia

treenit-alt

VPS:n edustusjoukkue palasi maanantaina yhteisharjoituksiin koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Hietalahden aurinko tervehti Vepsua kauniisti hymyillen, mutta hymyt olivat joukkueella kenties vähemmän herkässä treenit aloittaneen piip-testin aikana.

Pienen hengähdystauon jälkeen valmennusjohto antoi joukkueelle pallot jalkaan, ja sitten pelin ilo suorastaan paistoi pelimiesten kasvoilta. Jalkapalloa oli selvästi kaivattu. 

Myös päävalmentaja Christian Sund oli odottanut harjoituksiin palaamista kuukausikaupalla.

- Tosi kiva tulla tänään tuonne kentälle. Pelaajatkin näyttivät nauttivan harjoituksista. Kiva palata töihin, Sund kommentoi fiiliksiään.

Harjoitukset jatkuvat nyt viikon mittaan normaalisti. Kaikki Vepsun harjoittelu toteutetaan turvallisesti THL:n ja Palloliiton ohjeistuksia noudattaen. Itse harjoituksien sisältöä erityistilanne ei silti muuta, vaan vaikutukset ovat suuremmat kentän ulkopuolisiin käytännön asioihin.

- Pelaajat tulevat nyt kotoaan suoraan kentälle ja palaavat kotiinsa suihkuun. He myös pesevät omat vaatteensa kotona. Ainakin ensimmäiset pari viikkoa tällä lailla. Sen jälkeen voidaan katsoa mikä tilanne, päävalmentaja kuvaili menon muuttumista. 

Sund oli myös joukkueen yleiseen kuntoon suhteellisen tyytyväinen, joskin myös pientä kritisoitavaa löytyi.

- Ehkä olisi kuitenkin voinut toivoa joukkueen olleen tasaisempi. Oli niitä piikkejä, mutta oli myös pelaajia, joiden kunto olisi voinut olla parempikin. Onneksi meillä on kuitenkin 27 päivää aikaa saada jengi iskuun, fyysisesti ja henkisestikin. Uskon, että se kyllä riittää meille, Sund päätti. 

VPS:n sarjakausi alkaa 27.6. kotiottelulla Musan Salamaa vastaan. Voit ostaa fanituotteita tai esimerkiksi paikan kannattajaseinältä tämän linkin kautta: https://www.seamchip.fi/vepsu 

Vepsun harjoitusottelut ennen kautta
Ykkönen käyntiin kesäkuussa - uusi otteluohjelma j...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio