Vepsun täyteinen viikonloppu

VPS-viikonlopp_20191001-111055_1

Tuleva viikonloppu on täynnä Vepsuun liittyvää ohjelmaa. Perjantaina 4.10. on vuorossa Vepsu-ilta Officessa. Sporttibaarissa saadaan kuulla haastatteluja ja luvassa on myös VPS-painotteinen tietovisa. Paikalla mm. Timi Lahti, Henri Sillanpää, Christian Sund ja Jouko "Takku" Jokinen. Tapahtuma alkaa klo 19 ja tietovisassa kisaillaan klo 21 alkaen.

Lauantaiaamuna palaudutaan Vepsu-illasta ja sen jälkeen suunnataan Elisa Stadionille, jossa pelataan Vaasan Derby. VPS J Akatemia ja VIFK kohtaavat Kakkosen ottelussa klo 14. Luvassa on varsinainen futisjuhla, joten paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Ohjelmassa esimerkiksi laskuvarjohyppy, paljukatsomo, pomppulinnamaa, puheita sekä cheerleading show. Liput vain 5 € (alle 12-vuotiailla vapaa sisäänpääsy).

Derbypäivänä pelataan Elisalla myös U19-tyttöjen maaotteluita. Tsekki ja Liettua kohtaavat klo 11:00 ja klo 18:30 vuorossa on Suomi-Färsaaret. Derbylipun lisäksi onkin mahdollista ostaa myös 10 € päivälippu, jolla pääset päivän kaikkiin kolmeen otteluun. Tervetuloa viettämään Elisalla koko päivä laatufutiksen parissa!

Viikonlopun huipentaa sunnuntaina 6.10. klo 16:00 pelattava Veikkausliigan haastajasarjan ottelu VPS-HIFK. Ottelusta ei puutu panoksia, sillä Vepsulla on edessään pakkovoitto, jotta sarjapaikan säilyttäminen olisi vielä mahdollista. Ottelu on myös haastajasarjan viimeinen kotipeli. Joukkue tarvitsee kaiken mahdollisen tuen, eli ota kaverit mukaan ja kannustetaan Raita voittoon huipputärkeässä matsissa! Liput päätykatsomoihin vain 10 €.

Artikkelikuva: Harri Bragge

HANKI LIPPUSI HIFK-OTTELUUN TÄÄLTÄ

Ennakko: Vepsulla on edessä pakkovoitto
Raportti: Kirvelevä tappio Rovaniemellä

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio